Recruitment Process Outsourcing

Al sinds 2004 levert Sterksen de RPO-dienstverlening en inmiddels hebben we een mooi klantportfolio waaruit blijkt dat wij vaak langdurige samenwerkingen met klanten aangaan.

Kennismaking & voorstel

Wanneer je Sterksen overweegt als jouw RPO-partner, beginnen we met een persoonlijk gesprek. Hierin bespreken we de mogelijkheden, stellen we het budget vast en onderzoeken we de behoeften van jouw organisatie.

Uitvoering & flexibiliteit

We identificeren de specifieke werkzaamheden die we voor jouw organisatie zullen verrichten. We bieden inzicht in de resultaten, rapporteren regelmatig de KPI's en doelen, en zorgen ervoor dat je continu op de hoogte blijft.

Inhouse recruiters

Een belangrijk voordeel van RPO is dat onze recruiters inhouse werken bij jouw organisatie. Dit zorgt voor korte communicatielijnen en een soepele interactie met de juiste personen binnen jouw organisatie.

Bij een RPO-project nemen we het recruitmentproces van een organisatie over. Er zijn verschillende redenen om dit uit te besteden. Voorbeelden zijn niet voldoende expertise binnen de HR-afdeling, te weinig tijd/capaciteit of de organisatie is simpelweg op zoek naar een moeilijk te werven doelgroep. Sterksen definieert wat organisaties nodig hebben en ondersteunen op de lange termijn. Dit doen we al lange tijd succesvol voor grote organisaties als Atos, McCoy, Viterra en Vreugdenhil.

Een RPO is heel veelzijdig en gaat veel verder dan werving en selectie. We nemen de regie op alle facetten van recruitment. Denk aan: recruitment marketing, sourcing, onboarding, tech-tooling en rapportages. We werken hierin liever mét dan vóór de klant. We mengen ons in de organisatie en staan voor het leveren van de beste kwaliteit.

Benieuwd wat wij met RPO voor jou kunnen betekenen?

Neem contact met ons op

Het resultaat

Jouw stabiele partner voor de beste, schaarse professionals

Met persoonlijke aandacht verbinden we professionals aan organisaties, ongeacht contractvorm. De beste match staat altijd voorop. Daar doen we nooit concessies aan. We besteden er wél enorm veel aandacht aan. Onze ervaren en kundige collega’s staan in hun kracht door ondersteuning van slimme technologie.

Onze opdrachtgevers aan het woord

Sterksen insights

Whitepapers, artikelen en nieuws over ons vakgebied.