Interim Solutions

Dé oplossing omtrent tijdelijk personeel. We zetten ons iedere dag in om vraag en aanbod op de interim markt samen te brengen. Dit doen we in twee verschillende specialismen: HR & Recruitment en IT.

Met een gemiddelde doorlooptijd van 8 dagen

Werken altijd conform de actuele wet- en regelgeving

Marges zijn transparant en vooraf overeengekomen

Hoewel de consultants verschillende expertisedomeinen hebben, is de Sterksen-werkwijze identiek. Op het moment dat de behoefte ontstaat, brengen we graag samen het profiel in kaart en bespreken de inhoud van de positie. Alleen zo kunnen we de kandidaten goed informeren over de organisatie, de opdracht en de voorwaarden.

Op basis van het profiel brengen we de beschikbaarheid in kaart en benaderen we de doelgroep. Na een gedegen voorselectie stellen we de beste kandidaten aan je voor, maken we samen een shortlist en plannen we de gesprekken. Samen bespreken we welke kandidaat het best aansluit en maken we een keuze.

Kortom, we begeleiden je van A tot Z en ook straks, als de gekozen kandidaat bij je aan het werk is, houden we contact – met jou én met je nieuwe interim professional. Zo zorgen we ervoor dat jullie beiden tevreden zijn en blijven. Deze extra aandacht voor klant en kandidaat resulteert is succesvolle, langdurige samenwerkingen.

Benieuwd wat wij met Interim Solutions voor jou kunnen betekenen?

Neem contact met ons op

Het resultaat

Jouw stabiele partner voor de beste, schaarse professionals

Met persoonlijke aandacht verbinden we professionals aan organisaties, ongeacht contractvorm. De beste match staat altijd voorop. Daar doen we nooit concessies aan. We besteden er wél enorm veel aandacht aan. Onze ervaren en kundige collega’s staan in hun kracht door ondersteuning van slimme technologie.

Onze opdrachtgevers aan het woord

Sterksen insights

Whitepapers, artikelen en nieuws over ons vakgebied.