Trots zijn we om de lancering van onze nieuwe dienstverlening aan te kondigen: Sterksen deta-vast. Een belangrijke stap in het realiseren van The Next World of Work. We strijden voor een transparante en evenwichtige arbeidsmarkt, zonder vooroordelen, waarin organisaties en cruciaal talent optimaal met elkaar verbonden zijn. Soms is deta-vast de meest geschikte vorm van samenwerking om deze visie te realiseren. Voorheen maakte dit geen deel uit van onze propositie, daar komt vanaf vandaag verandering in!

Doelgroep: professionals met 0-3 Jaar ervaring
We hebben ervoor gekozen om ons te richten op professionals met 0-3 jaar ervaring in de IT-sector. We willen IT-instromers en professionals in de beginfase van hun carrière de kans geven om zich verder te ontwikkelen. Door persoonlijke begeleiding, opleiding en certificering te bieden, kunnen we voorzien in een groeiende behoefte bij onze opdrachtgevers aan talent.

Specialisatie: IT Support
Binnen iedere organisatie is er behoefte aan goed georganiseerde IT-diensten, de rol van IT Support is hierin voor de gebruikers essentieel. IT-Support is mogelijk een eerste stap in een IT-carrière, waarbij groei mogelijk is richting applicatie-, systeem-, of netwerkbeheer. We richten ons op mbo- en hbo-geschoolde professionals en bieden hun de kans zich te ontwikkelen binnen IT-Support.

Wat Sterksen biedt:

  • Geminimaliseerde risico’s voor de opdrachtgever, doordat Sterksen tijdens de deta-vastperiode de werkgever is.
  • We bieden ondersteuning bij de opleiding en certificering van professionals, wat bijdraagt aan hun groei en ontwikkeling zonder dat de opdrachtgever daar kosten voor hoeft te maken.
  • Na afloop van de deta-vastperiode heeft de opdrachtgever de optie om de professional in dienst te nemen, wat flexibiliteit biedt en de kans op een duurzame samenwerking vergroot.

Voordelen voor professionals:

  • Persoonlijke matching met een bedrijf dat aansluit bij de behoeften en ambities.
  • Een snel en op maat gemaakt opleidingstraject en de mogelijkheid om aanvullende opleidingen en certificeringen te behalen.
  • Onderdeel van Sterksen Community​
  • Een goed start salaris en aantrekkelijke doorgroeimogelijkheden.

We kijken uit naar een succesvolle start van deze nieuwe dienstverlening en zijn ervan overtuigd dat dit een waardevolle aanvulling is op ons aanbod. Neem bij vragen over bovenstaande informatie contact op met Sophie Bruurs via sophie.bruurs@sterksen.com of 06 – 18 35 48 66.