Search no more!

Organisaties die gegarandeerd zijn van de beste IT’ers en professionals die in een uitdagende job de volgende stap in hun carrière maken.

Matchings-percentage van 80%

NPS-beoordeling van 77

GPTW gecertificeerd

Werken bij Sterksen

Een geweldige plek om te werken, te leren en plezier te hebben

Ben jij een echte verbinder? Een vakexpert die altijd op zoek is naar de perfecte match tussen professionals en organisaties. Jouw aanpak is open, eerlijk en gericht op persoonlijke aandacht. Slimme onderliggende technologie maakt dit mogelijk. Samen streven we naar naadloze samenwerking en groei.

Kom werken bij Sterksen

Kernwaarden

  • Kwaliteit & expertise
  • Transparant
  • Betrouwbaar & stabiel

Sterksen verbindt organisaties met de meest talentvolle IT & HR professionals, voor zowel vaste, interim of deta-vast rollen.

We leveren sourcing power met een directe en actieve arbeidsmarktbenadering, met veel human touch en sterk gericht op een kwalitatieve, langdurige match. Dit doen wij voor opdrachtgevers die op zoek zijn naar de juiste experts en professionals die graag hun waarde willen toevoegen in een uitdagende rol en zichzelf willen blijven ontwikkelen. Met als resultaat een hoog matchingspercentage, terugkerende opdrachtgevers die groeien én talent op de juiste plek!

Alles onder één dak

Onderdeel van HeadFirst Group

HeadFirst Group is een marktleidende, internationale full-service HR-dienstverlener én platform voor professionals. Er werken dagelijks meer dan 20.000 professionals bij ruim 500 profit & non-profit opdrachtgevers in Europa.

Bekijk de products & solutions van onze moederorganisatie