IT Search

IT Recruitment is een vak apart. Wij hebben meer dan 20 jaar ervaring met het werven van IT-specialisten. Hierdoor hebben onze recruiters een groot netwerk opgebouwd en expertise in het invullen van zowel technische- als business-IT-functies. Zoals Business Application Experts, Software Engineers, Data Architecten, Systeembeheerders, Product Owners, Business Analisten en Scrum Masters.

Een gemiddelde doorlooptijd van 10 weken

Transparantie over voorwaarden en resultaten

Analyse van de doelgroep en tussentijdse reporting

Het vinden van de juiste kandidaat binnen deze complexe en competitieve markt is een intensief proces. Wij spelen hierop in door ons grote netwerk in te zetten en actieve arbeidsmarktbenadering toe te passen. Dit samen met A.I. sourcing tools, contacttools, diverse jobboards en data platformen zoals LinkedIn Talent Insights. Onze succesformule? De combinatie van kennis, ervaring en een persoonlijke benadering zorgen voor de perfecte match! Voor onze kandidaten en jou als opdrachtgever.

Wanneer je kiest voor Sterksen voor jouw IT-vacatures, starten we met een grondige intake. We willen niet alleen weten welke professional je zoekt, maar ook de harde eisen, nice-to-have’s en persoonlijke eigenschappen van de perfecte kandidaat begrijpen. Gedurende het sollicitatieproces houden we nauw contact met zowel klant als kandidaat om verrassingen te voorkomen. Aan het einde van het traject hopen we jou te feliciteren met een succesvolle nieuwe aanwinst voor jouw organisatie.

Benieuwd wat wij met IT Search voor jou kunnen betekenen?

Neem contact met ons op

Het resultaat

Jouw stabiele partner voor de beste, schaarse professionals

Met persoonlijke aandacht verbinden we professionals aan organisaties, ongeacht contractvorm. De beste match staat altijd voorop. Daar doen we nooit concessies aan. We besteden er wél enorm veel aandacht aan. Onze ervaren en kundige collega’s staan in hun kracht door ondersteuning van slimme technologie.

Onze opdrachtgevers aan het woord

Sterksen insights

Whitepapers, artikelen en nieuws over ons vakgebied.