Recruitment Marketing

Recruitment expertise vertaald naar marketinginitiatieven in employer branding, werken-bij website en jobmarketing.

Employer branding

Versterk je organisatie met een krachtig employer brand dat de unieke voordelen belicht. Door middel van arbeidsmarktanalyse, employee experience en effectieve contentmarketing helpen wij jouw organisatie aantrekkelijk te zijn voor talent, wat resulteert in snellere vacature-invullingen, tevreden medewerkers, verbeterde dienstverlening, ruimte voor innovatie en uiteindelijk betere bedrijfsresultaten.

Werken-bij website

Optimaliseer je online wervingsinspanningen met onze expertise in het creëren van werken-bij websites. Wij vertalen jouw verhaal naar een aantrekkelijke kandidaatbeleving, inclusief testimonials, vacatureteksten, zoekfunctionaliteit en contactmogelijkheden, om sollicitanten direct te overtuigen. Of je nu een volledige website nodig hebt of hulp bij specifieke onderdelen zoals content creatie.

Jobmarketing

Verhoog de impact van je vacatures met doelgerichte jobmarketing. Wij bevorderen de zichtbaarheid via diverse mediakanalen, waardoor niet alleen de naamsbekendheid groeit, maar ook de effectiviteit van je wervingsactiviteiten wordt versterkt. Door jobmarketing ontstaat meer brand awareness, blijf je top of mind en vallen jouw vacatures op tussen concurrenten.

Wanneer je aan recruitment denkt, kan je niet meer om marketing heen. Potentiële werknemers, actief of latent zoekend, bevinden zich online. Wij helpen organisaties met het creëren of uitbouwen van het employer brand en vertalen dit naar doelgerichte campagnes, werken-bij websites en content.

Het verrijken van de RPO – of IT Search dienstverlening met recruitment marketing diensten zorgt ervoor dat er blijvende stappen worden gemaakt in het versterken van de Employer Brand van jouw organisatie. Dit kan op grote schaal worden aangepakt, maar ook ondersteunende zaken pakken wij bij Sterksen voor je op.

Benieuwd wat wij met Recruitment Marketing voor jou kunnen betekenen?

Neem contact met ons op

Het resultaat

Jouw stabiele partner voor de beste, schaarse professionals

Met persoonlijke aandacht verbinden we professionals aan organisaties, ongeacht contractvorm. De beste match staat altijd voorop. Daar doen we nooit concessies aan. We besteden er wél enorm veel aandacht aan. Onze ervaren en kundige collega’s staan in hun kracht door ondersteuning van slimme technologie.

Onze opdrachtgevers aan het woord

Sterksen insights

Whitepapers, artikelen en nieuws over ons vakgebied.