Deta-vast

Een efficiënte manier om professionals snel te integreren in jouw teams. Wij selecteren talent, zorgen voor een optimale match met de organisatie, en ondersteunen bij de ontwikkeling.

Geminimaliseerde risico’s voor jou als opdrachtgever

Doordat Sterksen voor een periode van 12 maanden werkgever is.

Ondersteuning bij opleiding & certificering

Wat bijdraagt aan hun groei en ontwikkeling zonder dat je daar kosten voor hoeft te maken.

Optie om professional in dienst te nemen

Wat flexibiliteit biedt en de kans op een duurzame samenwerking vergroot. Zonder overnamefee!

Bij het faciliteren van talentinstroom op de krappe IT-arbeidsmarkt, richten we ons naast de werving & selectie ook op de persoonlijke ontwikkeling van professionals. Daarbij navigeren we de professionals door de cruciale eerste stappen in hun carrière en helpen hen te ontwikkelen tot vakinhoudelijke experts die waarde toevoegen aan jouw organisatie.

In deze aanpak is de professional tijdens de deta-vastperiode voor een goed startsalaris in dienst is bij Sterksen. Gedurende deze maanden faciliteren wij eventuele benodigde opleidingen, trainingen en certificeringen die relevant zijn voor de opdracht in jouw organisatie. Bij wederzijdse tevredenheid tussen de organisatie en de professional, treedt de professional vervolgens in vaste dienst.

Benieuwd wat wij met Deta-vast voor jou kunnen betekenen?

Neem contact met ons op

Het resultaat

Jouw stabiele partner voor de beste, schaarse professionals

Met persoonlijke aandacht verbinden we professionals aan organisaties, ongeacht contractvorm. De beste match staat altijd voorop. Daar doen we nooit concessies aan. We besteden er wél enorm veel aandacht aan. Onze ervaren en kundige collega’s staan in hun kracht door ondersteuning van slimme technologie.

Onze opdrachtgevers aan het woord
FAQ Sterksen Deta-vast

Algemeen

Sterksen Deta-vast biedt zowel mbo- als hbo-professionals, met of zonder IT-ervaring, de kans om binnen IT Support bij een opdrachtgever aan de slag te gaan. Sterksen biedt een snel en op maat gemaakt opleidingstraject met certificering en persoonlijke coaching. Na een jaar treed je in dienst bij de opdrachtgever. Voor opdrachtgevers biedt Sterksen een flexibele manier om vacatures te vervullen, waarbij de professionals worden opgeleid, gecertificeerd en begeleid door Sterksen én zich ondertussen on the job ontwikkelen bij de opdrachtgever zelf.

Dat verschilt per opdracht, waarover vooraf afspraken worden gemaakt. Veelal kiezen klanten voor 1 jaar detachering vanuit Sterksen, met daarna de intentie tot een vast dienstverband bij de opdrachtgever.

Sterksen kenmerkt zich al 20 jaar door een zeer persoonlijke en professionele service als recruitmentpartner binnen de IT. Als onderdeel van HeadFirst Group kan de organisatie opdrachten aanbieden bij talloze aantrekkelijke opdrachtgevers. Opdrachtgevers kunnen erop vertrouwen dat Sterksen talent kan werven, selecteren en begeleiden in opleiding, certificering en persoonlijke ontwikkeling gedurende het eerste jaar. Dit vergroot de kans op een goede landing en succesvol functioneren in de toekomst. Bovendien behouden opdrachtgevers flexibiliteit en de mogelijkheid om de professional over te nemen.

Voorbeeld: Supportconsultant, als supportconsultant help je in je dagelijkse werk klanten, los je problemen op en beantwoord je vragen. Soms zijn het inhoudelijke vragen, soms zijn het vragen gerelateerd aan het gebruik of werking van het systeem. Daarnaast is monitoring en onderhoud van de systemen een belangrijk topic in het takenpakket. Bij het afhandelen van support tickets, werk je nauwkeurig, documenteer je relevante data en houd je betrokkenen op de hoogte. Verder ondersteun je andere supportconsultants in het vlot en zorgvuldig wegwerken van de binnenkomende tickets.

FAQ Sterksen Deta-vast

Opdrachtgever

Als opdrachtgever geef je leiding en toezicht op de professional, net zoals bij eigen personeel. Samen met Sterksen stel je een persoonlijk ontwikkelplan op, waarbij je ondersteunt bij learning-on-the job en regelmatige feedback geeft. Elke maand komt de medewerker een dag terug bij Sterksen voor opleiding, coaching en begeleiding, zonder dat deze dag in rekening wordt gebracht. Sterksen onderhoudt maandelijks contact met de leidinggevende over de persoonlijke ontwikkeling en eventuele bijsturing.

We bieden twee opties:

  • Een uurtarief gebaseerd op het salaris (inlenersbeloning), werkgeverslasten, vakantiedagen, pensioen, ziektekosten en de kosten voor opleiding en begeleiding door Sterksen. Eventuele reiskosten worden op basis van het CAO doorbelast. De gewerkte uren dienen maandelijks elektronisch goedgekeurd te worden.
  • Een vast maandtarief: In dat geval hoef je geen uren te accorderen en weet je precies wat de maandelijkse vaste kosten bedragen, inclusief vakantiedagen.
FAQ Sterksen Deta-vast

Werknemer

We verwachten interesse in het IT-support vak, zowel inhoudelijk als op gebied van communicatie, service, prioriteiten stellen en professioneel omgaan met klanten en collega’s. Je bent leergierig, flexibel en je staat open voor feedback.

Sterksen bespreekt jouw persoonlijk opleidingsplan met jou. Dit kan bestaan uit het behalen van IT-certificeringen zoals: ITIL v4 Foundation, Microsoft 365 Fundamentals MS-900 en Microsoft Endpoint Administrator MD-102. Daarnaast bieden we training in soft skills, denk aan timemanagement of sollicitatietraining. Je krijgt 1 dag per maand persoonlijke coaching bij Sterksen op kantoor in Breda. Deze dag krijg je uitbetaald. Sterksen dekt de kosten voor je opleiding.

Je krijgt betaald volgens de CAO van de inlener, geregeld in de WAADI, Wet Arbeidsmarkt in Balans en ABU CAO. De verloning is volledig compliant en wordt geaudit door Normec, die de naleving van de CAO toetst en NEN 4400-1 certificering verleent. Daarnaast ontvang je – indien nodig – een reiskostenvergoeding.

Bij ziekmelding ontvang je – na twee wachtdagen – 90% van je salaris.

Sterksen insights

Whitepapers, artikelen en nieuws over ons vakgebied.