Het einde van het jaar is een periode waarin we terugblikken op de afgelopen maanden. Niet alleen om te leren van de fouten die zijn gemaakt, maar vooral om te zien wat er goed ging. Even stilstaan bij alle mooie momenten die we samen met onze relaties hebben beleefd. We willen iedereen dan ook bedanken voor de fijne samenwerking en het vertrouwen in Sterksen.

We uiten graag onze waardering in de vorm van een gezamenlijk gebaar. Ook dit jaar hebben we daarom besloten geen kerstgeschenken aan te bieden, maar iets dat echt een verschil maakt. Sterksen doet namens alle relaties en de gehele organisatie een donatie aan Everyday Heroes. Deze organisatie heeft als missie werk mogelijk te maken voor iedereen die wil en kan werken.

Het werk van Everyday Heroes sluit perfect aan bij onze werkzaamheden, waarbij we dagelijks mensen helpen bij het vinden van een baan. We vinden het belangrijk dat iedereen een kans krijgt om aan het werk te gaan. Soms is daarbij behoefte aan extra ondersteuning. Everyday Heroes bekostigt de laatste stap naar een baan voor mensen die dat zelf niet kunnen. Denk aan het financieren van scholing, een rijbewijs of een elektrische fiets.

Door Everyday Heroes dit jaar weer te ondersteunen, kunnen wij daadwerkelijk iets betekenen voor degenen die het nodig hebben. Op die manier dragen we een steentje bij aan het helpen van mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt.

We kijken terug naar een succesvol jaar en zijn blij dat we hiermee wat terug kunnen doen voor de maatschappij. Laten we samen vol energie en enthousiasme het nieuwe jaar induiken!