Jouw stabiele partner voor de beste, schaarse professionals

Wij bieden toegang tot IT’ers & HR professionals voor moeilijk invulbare vacatures en opdrachten, op basis van een langdurige, open samenwerking. In vaste dienst, interim of deta-vast. Slim en met ‘dedication’ geworven.

Recruitment Process Outsourcing

Regie op alle facetten van recruitment

Bij een RPO-project neemt Sterksen het recruitmentproces van een organisatie over. Er zijn verschillende redenen om dit uit te besteden. Voorbeelden zijn niet voldoende expertise binnen de HR-afdeling, te weinig tijd/capaciteit of de organisatie is simpelweg op zoek naar een moeilijk te werven doelgroep. Sterksen definieert wat organisaties nodig hebben en ondersteunen op de lange termijn.

Lees meer

Interim Solutions

Dé oplossing omtrent tijdelijk personeel voor HR & Recruitment en IT

Hoewel de consultants verschillende expertisedomeinen hebben, is de Sterksen-werkwijze identiek. Op het moment dat de behoefte ontstaat, brengen we graag samen het profiel in kaart en bespreken de inhoud van de positie. Alleen zo kunnen we de kandidaten goed informeren over de organisatie, de opdracht en de voorwaarden.

Lees meer

IT Search

Een uitgebreid netwerk en marktleider in IT recruitment.

Het vinden van de juiste kandidaat binnen deze complexe en competitieve markt is een intensief proces. Onze succesformule? De combinatie van kennis, ervaring en een persoonlijke benadering zorgen voor de perfecte match! Voor onze kandidaten en jou als opdrachtgever.

Lees meer

Executive Search

Op maat gemaakte high-end recruitment oplossing.

We identificeren, benaderen en selecteren het beste talent voor cruciale C-level en directie posities binnen jouw organisatie. De professionals op dit niveau zijn zelden actief op zoek. Daarom hebben wij een actueel netwerk van o.a. CEO’s en CIO’s, en gaan wij vertrouwelijk te werk.

Lees meer

Recruitment Marketing

Recruitment expertise vertaald naar employer branding, werken-bij website en jobmarketing

Met de dienstverlening van Recruitment Marketing helpen wij organisaties met het creëren of uitbouwen van het employer brand en vertalen dit naar doelgerichte campagnes, werkenbij-websites en content.

Lees meer

Deta-vast

Efficiënte manier om professionals snel te integreren in jouw teams

Wij vinden het onze verantwoordelijkheid bij te dragen aan een duurzame, gezonde en gebalanceerde arbeidsmarkt. Daarom hebben wij – naast de bemiddeling van succesvolle, ervaren professionals – ook de groei en ontwikkeling van IT-talenten met minder dan 3 jaar ervaring in onze dienstverlening, in de vorm van deta-vast.

Lees meer

Sterksen insights

Whitepapers, artikelen en nieuws over ons vakgebied

Bekijk alle artikelen

Inschrijving nieuwsbrief

Wil je op de hoogte blijven van de nieuwste vacatures & opdrachten? Schrijf je in voor de tweewekelijkse alert.