Executive Search

Op maat gemaakte high-end recruitment oplossing. We identificeren, benaderen en selecteren het beste talent voor cruciale C-level en directie posities binnen jouw organisatie. De professionals op dit niveau zijn zelden actief op zoek. Daarom hebben wij een actueel netwerk van o.a. CEO’s en CIO’s, en gaan wij vertrouwelijk te werk.

C-level posities

Senior Directie posities

Executive communities

Een executive search proces is vaak intensiever, omdat het essentieel is om de juiste persoon op de juist plek te plaatsen. We verzekeren je van kwaliteit, een persoonlijke benadering en volledige ontzorging.

Ons proces begint met een persoonlijke kennismaking en een diepgaande intake met alle belanghebbenden binnen jouw organisatie. We begrijpen dat de juiste persoon de koers van jouw organisatie bepaalt op de lange termijn. Ons omvangrijke netwerk en gedetailleerde ‘position profile’ zorgen voor een gericht zoekproces. Wekelijkse updates houden je op de hoogte en we presenteren uiteindelijk de best beschikbare kandidaten voor jouw cruciale directie functie.

Benieuwd wat wij met Executive Search voor jou kunnen betekenen?

Neem contact met ons op

Het resultaat

Jouw stabiele partner voor de beste, schaarse professionals

Met persoonlijke aandacht verbinden we professionals aan organisaties, ongeacht contractvorm. De beste match staat altijd voorop. Daar doen we nooit concessies aan. We besteden er wél enorm veel aandacht aan. Onze ervaren en kundige collega’s staan in hun kracht door ondersteuning van slimme technologie.

Onze opdrachtgevers aan het woord

Sterksen insights

Whitepapers, artikelen en nieuws over ons vakgebied.