Introductie

Studeer jij bijna af of zit je nog maar net in het werkveld en wil jij jezelf verder ontwikkelen op het gebied van Business en IT en dat binnen één van de meest toonaangevende bedrijven van Nederland? Dan is dit YoungTalent traineeship van McCoy wat voor jou!

Organisatie

McCoy is een 100% SAP dienstverlener met kantoren in Eindhoven, Utrecht en Manila. Zij opereren op het snijvlak van Business en IT en zij maken hun klanten succesvoller door de systemen en processen te simplificeren met alleen de allerbeste consultants. Deze organisatie gaat jou klaarstomen voor een carrière in SAP op het snijvlak van business & IT.

Bij diverse klanten van McCoy, gaat McCoy starten met het YoungTalent programma. Binnen dit programma word je klaargestoomd tot een volwaardig Business IT professional en krijg je de kans om na een bepaalde periode onderdeel te worden van een van de topbedrijven van Nederland.

Functie

Als young professional start je binnen McCoy, samen met andere net afgestudeerde talenten, in een team en word je opgeleid tot volwaardig, zelfverzekerde Business IT expert.
De eerste 2 maanden bestaan uit de ‘foundation’, waarin aandacht wordt besteed aan functionele kennis, project methodiek en consultancy vaardigheden.
Na deze 2 maanden, word je onderdeel van het YoungTalent programma bij de klant van McCoy voor een periode van 12 maanden. Tijdens dit traineeship word je intensief begeleid door een coach van McCoy die bij dezelfde klant werkt als waar jij voor gaat werken.

Deze kans is uniek, aangezien je gaat werken binnen een organisatie die met innovatieve en ‘state-of-the-art’ technologie werkt, wat het erg interessant maakt voor je verdere carrière.

Functie-eisen

Voor het YoungTalent programma zijn we op zoek naar kandidaten die graag aan de slag willen bij een van de meest toonaangevende bedrijven in Nederland. Je hebt interesse in een baan op het snijvlak van Business & IT (SAP) en je wil met jouw inzet en talent groeien tot allround SAP Professional die mee gaat helpen bij het implementeren van SAP en het optimaliseren van bedrijfsprocessen.

Verder voldoe jij aan het volgende profiel:

  • HBO of WO afgerond;
  • Communicatief sterk;
  • Sterke analytische vaardigheden;
  • Leergierig en ambitieus;
  • Pre: opleidingsrichting in economie, bedrijfskunde, finance, organisatiewetenschappen, supply chain management.

Aanbod

Je krijgt een contract van 14 maanden en een bruto basissalaris van € 2.800,- per maand.
Daarnaast ontvang je een NS Businesscard of reiskosten vergoeding van € 0,23 per kilometer.
De opleidingen en certificeringen worden volledig betaald door McCoy en je bouwt geen studieschuld op.
Verder krijg je 30 vakantiedagen en coaching door de beste SAP Consultants van Nederland

Het zal na het succesvol doorlopen van het YT progamma als vanzelfsprekend voelen dat jij bij de klant je loopbaan vervolgt en hier je contract tekent. Om dit te bekrachtigen zal er een tekenbonus van €1.000,- worden uitbetaald.

Inlichtingen

Yvonne van Amelsvoort
M: +31 6 41902316
Yvonne.van.amelsvoort@sterksen.com

Sollicitatie

Yvonne van Amelsvoort
M: +31 6 41902316
Yvonne.van.amelsvoort@sterksen.com