Introductie

Wil jij aan de slag met IT Business Projecten in een productieomgeving? Word jij enthousiast van diversiteit, samenwerken en verbetering? Ben jij een sterke verbindende persoonlijkheid? Dan is deze rol interessant!

Organisatie

Refresco Benelux is een onderdeel van Refresco Holding en houdt zich bezig met het produceren en afvullen van Private-label softdrinks, mineraal water, vruchtensappen en Energy Drinks. Daarnaast verzorgt Refresco de industriële productie voor A-merkfabrikanten. De productie vindt plaats in vier “state-of-the-art” productielocaties in Bodegraven, Hoensbroek, Maarheeze, Sittard en Ninove (België). Met een jaarlijks groeiend productievolume van 2,2 miljard units realiseren ze een omzet van bijna 500 miljoen euro. In de organisatie werken ruim 1200 medewerkers.

De Projectmanager IT & Business Processes werkt iedere dag aan verbeteringen van onze (IT) processen. Je bent verantwoordelijk voor het coördineren van projecten bij zowel complexe als kleinschalige (IT-) proces vraagstukken in een snelgroeiend bedrijf. In deze rol ben je in staat om de Refresco waarden te vertalen naar een succesvolle uitvoering van uitdagende technische projecten die betrekking hebben op onze zes productielocaties (waarvan 5 in NL en 1 in BE) en ons hoofdkantoor te Maarheeze.

Functie

Refresco is de afgelopen jaren flink en snel gegroeid, en dat merken we in onze dagelijkse IT en bedrijfsprocessen. Door middel van jouw pragmatische projectmanagement vaardigheden, inlevingsvermogen en flexibiliteit draag je bij aan de lopende projecten. To-the-point communiceren en een relatie opbouwen met de juiste stakeholders is hierbij belangrijk in de bedrijfscultuur bij Refresco.

Een groot deel van onze infrastructuur is de afgelopen jaren vernieuwd en ons huidige applicatie landschap krijgt steeds meer focus op standaardisatie en schaalbaarheid. De basis die we hiermee creëren zullen we straks verder uitbouwen met vernieuwende projecten. De inhoud van de projecten kan dus betrekking hebben op infrastructuur, maar ook op software ontwikkeling of wijzigingen. De business vertaalslag van proces naar IT oplossing is dus belangrijk om te kunnen maken, inclusief een analytisch vermogen.

Ons IT team geeft een concrete invulling aan de koers die door Refresco is uitgezet en de projecten die hieruit voortkomen hebben gepaste begeleiding nodig. Het IT team bestaat uit een infrastructuur team, inclusief systeem- en netwerkbeheerders, een helpdeskteam en lokale IT officers die voor de productielocaties werkzaam zijn. Daarnaast werken er in de breedte van de organisatie diverse Business Proces Specialisten. De rol van Projectmanager IT & Business Processes rapporteert aan de Sr. IT afdelingsmanager.

Functie-eisen

Om deze rol succesvol in te vullen beschik je over:

 • Afgeronde HBO of WO opleiding;
 • We zoeken gepassioneerde technische professionals met affiniteit voor IT, of IT-ers met brede interesse in techniek;
 • Aantoonbare ervaring met projectmanagement in een dynamische omgeving;
 • Je vindt het leuk om crossfunctioneel te samenwerken en in te leven in de behoeften en wensen van de ander;
 • Je toont eigenaarschap en verantwoordelijkheid over lopende projecten (ook als je dit op papier niet altijd bent);
 • Je bent resultaatgericht en deinst niet terug voor direct communiceren en updates najagen;
 • Je hebt verbindende en sociale vaardigheden en wordt gezien als toegankelijk;
 • Beheersing van Nederlandse en Engelse taal zowel mondeling als schriftelijk.

Aanbod

Refresco is een gezond bedrijf waar we samenwerking en ontwikkeling belangrijk vinden. Refresco kenmerkt zich met een uitstekend arbeidsvoorwaarden pakket:

 • Een projectmanagement functie binnen een groeiende en snel bewegende organisatie;
 • Je werkt bij s’werelds grootste onafhankelijke internationale bottelaar;
 • Een unieke kans om samen te werken met verschillende domeinen, samen impact te maken en echt een stempel te drukken op de organisatie;
 • We vragen de beste resultaten in een informele werksfeer;
 • Een marktconform salaris en goede secundaire arbeidsvoorwaarden;
 • Verder: Pensioen, bonus regeling, 25 vakantiedagen, bijdrage voor ziektekostenverzekering en persoonlijke ontwikkeling.

Sollicitatie

Klinkt dit interessant? Ik hoor graag van je!

 • Jeske Sterk
 • T: +31 6 571 269 68
 • E: jeske.sterk@sterksen.com