Introductie

De functie van Portfolio Manager binnen Proxsys is een functie waar strategie en uitvoering samenkomen. Een rol waarin je echt impact kunt maken!


Organisatie

Onze opdrachtgever Proxsys werkt met een team van 100+ collega’sdagelijks aan het realiseren en beheren van moderne werkplekken, verbindingen, telefonie en cybersecurity. Zij ontzorgen de klanten binnen hetMKB, maar ook zijn ze een steeds belangrijkere ICT-partner aan het worden voor deoverheid en semioverheidvoor het beheren van kritische infrastructuren.

De bedrijfscultuur kenmerkt zich door een ‘no-nonsense’ mentaliteit. Iedere medewerker heeft een belangrijke rol in de bedrijfsvoering en draagt daarmee bij aan de doelstellingen van Proxsys.
Er heerst een bepaalde mate van trots en er worden ‘gave dingen gedaan voor klanten’.
Medewerkers voelen zich sterk met Proxsys verbonden en ook de onderlinge verbondenheid is groot. Integriteit en transparantie is binnen de bedrijfscultuur erg belangrijk.
Je krijgt de vrijheid én verantwoordelijkheid om te doen waar jij goed in bent, op de manier die bij jou past.

Functie

De functie van Portfolio Manager binnen Proxsys is een functie waar visie, strategie, technologie, commercie en operatie bij elkaar komen.
Je hebt primaire focus op de totale product portfolio van Proxsys en bent verantwoordelijk voor het vormgeven, optimaliseren en beheren van het MSP portfolio. Enerzijds ontwerp en bewaak je de portfolio-roadmap en anderzijds ben je actief bezig met het verdiepen/ uitwerken van deze roadmap in concrete portfolio’s die bijdragen aan de strategische doelstellingen, nl. professionaliseren, structureren en meer toekomstbestendig werken.

Je werkt vanuit de rol intensief samen met productmanager(s) die de portfolio’s verder uitwerkt tot (standaard) diensten die verkoopbaar, maakbaar, leverbaar en beheersbaar zijn.

Je zoekt de balans tussen de beschikbaarheid van nieuwe technologieën en het bepalen van de toegevoegde waarde hiervan voor het product portfolio.
Jij bent in de lead van de organisatie brede product-agenda en bent in staat jouw visie te vormen en te realiseren: waar heeft de organisatie behoefte aan, wat hebben we al, wat hebben we nodig en tegen welke kosten zijn we bereid dat te gaan doen?
Je kunt in deze rol echt impact maken!

Verder beschik je over een frisse visie op toekomstige markt ontwikkelingen en durf je met de voeten in de modder met het bedrijf mee te bewegen richting de toekomst.Een positie waar strategie en uitvoering samenkomen.

Functie-eisen

We zoeken een stevige, authentieke persoonlijkheid, die niet schroomt het hoofd boven het maaiveld te steken en zich zichtbaar maakt binnen de gehele organisatie.
Om succesvol te kunnen zijn in deze positie is het essentieel te begrijpen hoe belangrijk communicatie en samenwerking binnen de gehele organisatie is.
Door de brede scope (van visievorming tot het zeer nauw betrokken zijn bij de feitelijke realisatie) zoeken we een no-nonsense, hands-on Portfolio Manager. Een professional die de hele scope voor zijn/haar rekening neemt en weet te realiseren!
Verder ben je een professional met gezonde ondernemersdrive en die de intentie heeft om te bouwen aan vernieuwing.

Je beschikt over:

  • WO werk- en denkniveau
  • Afgeronde opleiding richting informatica, bedrijfskunde of vergelijkbaar
  • Minimaal 8 jaar ervaring in een vergelijkbare functie, bij voorkeur in een complexe en dynamische IT-omgeving
  • Stevige kennis en ervaring op het gebied van IT-product of portfoliomanagement
  • Affiniteit met architectuur en informatie security vraagstukken
  • Visie met betrekking tot actuele markt thema’s en ontwikkelingen.

Aanbod

  • Gezien de strategische positionering van deze functie is het aanbod competitief.
    Meer informatie wordt in een persoonlijk contact verstrekt

Sollicitatie

Yvonne van Amelsvoort
+31 6 41902316
yvonne.van.amelsvoort@sterksen.com