Introductie

Het Inlichtingenbureau (IB) is op zoek naar een allround ervaren netwerkbeheerder, die samen met ons technische team, verantwoordelijk is voor het in stand houden, beveiligen en onderhouden van de bedrijf kritische ICT-infrastructuren en de bijbehorende beheersystemen van het IB. 

Organisatie

De dienstverlening van het Inlichtingenbureau levert een belangrijke bijdrage aan de realisatie van maatschappelijke doelen. Dit vertaalt zich in het leveren van informatie die gemeenten o.a. helpt bij de re-integratie van jongeren, het snel en efficiënt afhandelen van zorgaanvragen, het toekennen van uitkeringen en het helpen van mensen met schulden.

Het Inlichtingenbureau streeft naar een eerlijke maatschappij, waar burgers krijgen waar ze recht voor hebben. Dit is een belangrijke waarde waar ook jij je in herkent. Samen met je mede collega’s stel je de dienstverlening aan gemeenten centraal. Je zoekt met hen naar oplossingen om gemeenten en burgers te ontlasten in het administratieve proces. Zo draag jij bij aan de doelstelling om te bouwen aan effectieve informatiedienstverlening, die gemeenten ondersteunt bij het helpen van haar burgers De organisatie is gevestigd in Utrecht en bestaat uit circa 100 medewerkers. Je komt te werken in een zelforganiserend team samen met 2 andere collega’s.Functie

Als allround netwerkbeheerder ben je medeverantwoordelijk voor de operationele continuïteit, monitoring en beveiliging van de netwerkinfrastructuur. Daarnaast ondersteun je diverse projectteams met advies en het implementeren van changes. Samen met je collega’s van beheer toon je een proactieve werkhouding om netwerkverstoringen te voorkomen en je lost deze adequaat op.

Daarnaast communiceer je met collega’s, gemeenten en leveranciers om netwerk-gerelateerde problemen te rapporteren en op te lossen. Samen met je team zorg je voor een continue beschikbaarheid van de netwerkinfrastructuur. Je bent gewend om volgens beheerprocedures te werken en verbetervoorstellen op te stellen. Het Inlichtingenbureau kent geen storings- of waakdiensten. Incidenteel kan onderhoud plaatsvinden buiten kantoortijden.

Functie-eisen

 • Je bent vertrouwd met alle vormen van netwerken waaronder Cisco en VPN;
 • Azure- of Cisco-certificering is een pre;
 • Ervaring met een of meer van de volgende onderwerpen is een pre:

– BGP
– Cisco Switches
– 802.1x in combinatie met Cisco ISE
– Fortigate Firewall
– Diginetwerk
– Linux
– (Azure) DNS
– Azure VPN Gateway
– Azure Application Gateway
– Azure NSG
– Azure Infrastructure as Code (Bicep/JSON)


Aanbod

 • Jaarcontract met uitzicht op dienstverband voor onbepaalde tijd;
 • Het salaris van een Netwerkbeheerder kan oplopen tot € 5.390,- per maand op basis van 36 uur;
 • 13de maand (8,3% van bruto jaarsalaris) en mogelijkheid tot doorgroeien naar hogere inkomensschaal;
 • 36 uur per week zowel thuis als op kantoor, flexibel in te delen;
 • 25 vakantiedagen (180 uur), met optie tot bijkopen van extra dagen;
 • 8% vakantietoeslag van het bruto jaarsalaris;
 • Pensioenregeling, laptop en telefoon van de zaak;
 • Ruime mogelijkheden voor behalen van certificaten en persoonlijke ontwikkeling.


Sollicitatie

Bob van Vugt M: +31 681 958 613 T: +31 88 044 2000