Search no more!

Met persoonlijke aandacht verbinden we jou aan organisaties, ongeacht de contractvorm. De beste match staat altijd voorop. Daar doen we nooit concessies aan. We besteden er wél enorm veel aandacht aan. Onze ervaren en kundige collega’s staan in hun kracht door ondersteuning van slimme technologie.

Vast

Uiteenlopende vacatures bij talloze organisaties

Het is vaak een uitdaging om binnen te komen bij de beste werkgevers, maar dankzij ons uitgebreide netwerk, liggen geweldige kansen nu binnen handbereik. Sterksen vindt voor jou de perfecte werkgever, die aansluit bij jouw ambities. Samen boosten we jouw carrière!

Bekijk vacatures

Interim

Vind eenvoudig een nieuwe opdracht bij aansprekende opdrachtgevers

Het is vaak een uitdaging om binnen te komen bij de beste werkgevers, maar dankzij ons uitgebreide netwerk, liggen geweldige kansen nu binnen handbereik. Sterksen vindt voor jou de perfecte werkgever, die aansluit bij jouw ambities en groeipotentieel. Samen boosten we jouw carrière!

Bekijk opdrachten

Detachering

Wil jij snel groeien en een indrukwekkende carrière opbouwen?

Wij geloven in de kracht van nieuw IT-talent en zien het als onze verantwoordelijkheid om je volledige potentieel te ontdekken en benutten. Of je nu aan het begin staat van je carrière of een nieuwe stap wil zetten als vakinhoudelijke professional. Met een focus op learning on the job, matchen we jou aan een opdrachtgever die op alle fronten bij jou past, met de mogelijkheid van vaste indiensttreding na een overeengekomen deta-vastperiode.

Bekijk deta-vast rollen

Vacature alert

Wil je op de hoogte blijven van de nieuwste vacatures & opdrachten? Schrijf je in voor de tweewekelijkse alert.

Sterksen insights

Whitepapers, artikelen en nieuws over ons vakgebied

Bekijk alle artikelen