Introductie

Op zoek naar een uitdagende rol als Junior Project Manager? Lijkt je het tof om mee te werken aan innovatieve projecten? Als Junior Project Manager krijg je de kans om cutting-edge technologieën te integreren in diverse projecten, terwijl je jouw projectmanagementvaardigheden aanscherpt. Klaar om de volgende stap in je carrière te zetten en impact te maken? Lees dan snel verder!

Organisatie

Peacock is een jong en innovatief bedrijf. In vijf jaar tijd zijn ze uitgegroeid naar een team van 21 collega’s. Zij helpen bedrijven met hun standaard BI, RPA & APP producten aan een efficiënt en inzichtelijk bedrijfsproces, waardoor Peacock het intelligent automatiseren Betrouwbaar, Beheersbaar en Betaalbaar houdt voor haar klanten. Geen detachering, maar projecten met een kop en een staart. Dat is hoe het werkt!

Peacock behoort tot een select aantal bedrijven dat zichzelf Microsoft Gold Partner mag noemen. Ze werken met de volledige Microsoft BI & AI stack. Daarnaast werken ze hard aan de uitbreiding en verdere standaardisatie van de standaard producten (BI Accelerators).Functie

Bij Peacock streven ze ernaar bedrijven te ondersteunen bij het bereiken van toekomstbestendigheid, groei en het volledige vertrouwen in hun data en processen. Als Junior Project Manager vervul jij een cruciale rol in de samenwerking met bedrijven. Door nauw samen te werken met een senior collega ben jij binnen de kortste keren op vlieghoogte en helemaal up-to-date met de laatste lean- en projectmanagementtechnieken. Zo kun je vanaf dag één aan de slag bij inspirerende opdrachtgevers, in eerste instantie als de rechterhand van de Project Manager.

Jij ondersteunt bij het uitwerken van het projectplan, inclusief de begroting, structuur, planning en coördinatie. Met jouw can-do-mentaliteit heb je alle projectactiviteiten altijd onder controle en help je de teams vooruit. Ook heb je veel contact met de klant en houd je de voortgang van het project in het vizier. Gaandeweg bouw jij je rol uit, krijg je de leiding over je eigen projecten én specialiseer je je binnen het projectmanagement vak. Zo word je expert binnen het agile-domein of pak je complexe, uitdagende projecten op met teams die verspreid zijn over de hele wereld.

Functie-eisen

We verwachten dat je zelfstandig kunt werken maar ook goed kunt samenwerken met diverse afdelingen. Je zorgt onder andere voor goede communicatie met alle stakeholders en je bewaakt de projectscope en planning. Jouw bijdrage resulteert in duurzame voordelen voor onze opdrachtgevers, waardoor zij zich kunnen concentreren op groei en kostenbesparing. Met jouw hulp halen we het beste uit bedrijven en helpen we hen hun volledige capaciteit te benutten.

Wat breng je mee?:

 • HBO werk- en denkniveau, bijvoorbeeld in de richting (Technische) Bedrijfskunde, Management of Informatica;
 • Affinitieit met data & business intelligence;
 • Bij voorkeur enige ervaring in het leiden van projecten;
 • Ervaring met verschillende projectmanagement-methodieken is een pre;
 • Goede Nederlandse en Engelse taalvaardigheden.


Aanbod

Wat krijg je hiervoor terug?:

 • Een werkplek in een (gloednieuwe) kantoor, van alle gemakken voorzien, Gym, Bar, Speeltafels etc;
 • 25 vakantiedagen;
 • Salarisschaal o.b.v. je kennis en ervaring;
 • Budget en ruimte voor trainingen en certificering;
 • Leaseauto;
 • Winstuitkering;
 • Goede pensioenregeling;
 • Jaarlijkse wintersport en andere leuke uitjes.

Sollicitatie

Wil je meer weten over de vacature of gelijk solliciteren? Neem dan contact op met Lisa Petiet via:

Telefoon: 06 – 2889 1896

Email: lisa.petiet@sterksen.com