Introductie

Obvion is een organisatie met ongeveer 600 enthousiaste collega’s. Wij verstrekken hypotheken vanuit ons hart en elke dag weer gaan voor een 9 of een 10. Waar onze collega’s toegewijd, oprecht en warmhartig zijn, zodat het hart van de adviseur én de klant een sprongetje maakt. En waar iedereen met zijn of haar eigen persoonlijkheid en eigen verhaal zich thuis voelt. Een mengelmoesje van collega’s en gewoon jezelf zijn: dat vinden wij het allerleukste. Je kunt bij ons werken op kantoor in ons prachtige monumentale pand óf vanuit thuis. Wordt dat jouw nieuwe werkplek?

Organisatie

Obvion Hypotheken is een toonaangevende hypotheekverstrekker in Nederland, met een focus op het bieden van innovatieve en klantgerichte financiële oplossingen. Als dochteronderneming van Rabobank Nederland, combineert Obvion haar solide financiële achtergrond met een vooruitstrevende benadering om haar klanten te voorzien van maatwerkadvies en flexibele hypotheekproducten. Met een sterke nadruk op duurzaamheid en maatschappelijke verantwoordelijkheid, streeft Obvion ernaar om een betrouwbare partner te zijn voor zowel haar klanten als de samenleving als geheel.

Functie

In deze functie maak je onderdeel uit van het team Audit, dat bestaat uit 3 Operational, 2 IT-auditors en de manager. Met jou erbij is het een team van 6 personen sterk! Een team waarbij er veel ruimte is voor eigen initiatief en persoonlijke ontwikkeling. Jij bent diegene die helpt op risico’s te sturen en de waarden van Obvion te beschermen en te verhogen. Wij geven vorm en inhoud aan de objectieve 3e lijn binnen het 3 lines of responsibility model en zijn daarmee de ‘critical friends’ van ons bedrijf. Samen met onze collega’s van de 1ste en 2de lijn helpen we Obvion haar doelstellingen te behalen, door onze gestructureerde way of working. Ook dragen wij bij aan verbetering gericht werken en risicobeheersing van Obvion. Audit verschaft de Management Board en de Raad van Commissarissen zekerheid over risicobeheersing, adviezen en inzicht in de bedrijfsvoering. En ook ondersteunen wij management met objectief onderzoek.

Functie-eisen

In deze functie is het essentieel dat je een stevige, objectieve en vakkundige sparringpartner bent voor je collega’s in de operatie (1e lijn), maar zeker ook voor de collega’s van IT-risicomanagement en Compliance (2e lijn). Dit kun je zijn als je de kneepjes van het vak kent, dus over de juiste ervaring beschikt. Daar hoort ook een bepaalde persoonlijkheid bij. Dit betekent dat je je kunt verplaatsen in je collega’s, weet welke taal zij spreken en hoe je je boodschap begrijpelijk en acceptabel kunt overbrengen. Verder beschik je over een hoge mate van kwaliteitsbewustzijn, relatiemanagementvaardigheden en kun je goed samenwerken. Je gaat conflicten niet uit de weg en bent oplossingsgericht. Een goede feeling houden met de bedrijfsprocessen, de informatiehuishouding en de hiervoor benodigde IT inrichting en beheeractiviteiten zijn voor ons essentieel voor het leveren van kwaliteit.

Wij zijn van mening dat wil je deze functie op de juiste manier invullen:

 • Je bereid bent om te starten met een IT auditopleiding en/of certificering (RE, EMITA of CISA) dan wel hier al mee gestart bent;
 • Academisch denk- en werkniveau hebt;
 • Je minimaal 4 jaar ervaring (pré: in de financiële sector) op het gebied van audit, risk management, informatiebeleid & -verwerking, IT en digitalisering moet hebben;
 • Je ervaring hebt met technische IT-audits, zoals evaluatie en beoordeling van beveiligingsconfiguraties van cloudinfrastructuur (Azure);
 • Het een pré is als je al kennis en ervaring hebt met onderwerpen zoals data-analyse, outsourcing, cloud computing, cyber security en/of relevante regelgeving (WwFT/GDPR/ DORA).

Aanbod

Wij bieden jou een structurele baan voor 36 uur per week en starten met een jaarcontract. De functie is ingeschaald in salarisschaal 9 (€ 4.292,40 – € 6.130,64). Afhankelijk van ervaring en persoonlijkheid is inschaling in salarisschaal 10 bespreekbaar. Ook bieden we jou een 13e maand én een Employee Benefit Budget, wat een vast bedrag van 11% (€ 520,65 – € 743,62) van je maandinkomen incl. vakantiegeld is. Dat komt nog eens bovenop je maandsalaris! En niet te vergeten:

 • Een 36-urige werkweek;
 • Studiemogelijkheden zodat je altijd up-to-date blijft;
 • Ontwikkelbudget t.w.v. € 1.400,-;
 • Vergoeding voor thuiswerk, internet en reiskosten;
 • Een goed ingerichte thuiswerkplek;
 • Collectieve verzekeringen;
 • Een bedrijfsrestaurant en foodcorner;
 • Een geweldig mooi en modern kantoor op loopafstand van het station en het centrum van Heerlen.

Sollicitatie

Heb je interesse in deze uitdaging bij Obvion Hypotheken? Neem dan contact met mij op via de onderstaande contactgegevens:

Dennis Kerkhof M: +31 62 807 7922 T: +31 88 044 2000