Introductie

Valori transformeert de expertise van haar consultants in de essentiële verbinding tussen technologie en het bedrijfsleven. Als marktleider in QA en Testen, opent Valori deuren naar kansen waarbij consultants niet alleen de efficiëntie van systemen en processen verhogen, maar ook aanzienlijke impact realiseren. Als Business IT Consultant speelt jij een sleutelrol binnen een missie gedreven door innovatie en verbetering. Dagelijks ontstaan er kansen om wezenlijk bij te dragen aan verandering, binnen een cultuur die persoonlijke en professionele groei stimuleert. Ben jij gereed om een onuitwisbare indruk in de IT-sector te maken? Valori nodigt je uit tot deelname aan haar team.

Organisatie

Valori richt zich op het leveren van uitmuntende IT-oplossingen die daadwerkelijk verschil maken voor haar klanten. Als partner in digitale transformatie, streeft Valori naar het continu verbeteren van bedrijfsprocessen en systemen. De klantenkring van Valori is net zo divers en dynamisch als het team zelf. Met een breed scala aan klanten, van overheids- en semi-overheidsinstellingen tot onderwijsinstellingen, financiële instellingen en commerciële organisaties, biedt Valori haar consultants een rijke variëteit aan uitdagingen en leerervaringen. De cultuur binnen Valori draait om innovatie, kwaliteit en samenwerking, met een sterke nadruk op persoonlijke groei en ontwikkeling. Het team bij Valori bestaat uit specialisten die zich inzetten voor de realisatie van hoogwaardige IT-oplossingen.

Functie

De Missie:Bij Valori, dé autoriteit in QA en Testen, ben jij het sleutelfiguur die klanten begeleidt naar geoptimaliseerde IT-systemen en -processen. Deze rol overstijgt traditionele consultancy; jij als IT consultant vormt de brug tussen technologie en bedrijfsleven, met als doel het bevorderen van efficiëntie en klanttevredenheid.

Wat je gaat Doen:

• Analyseren en optimaliseren van IT-processen, direct bijdragend aan verbeterde systeemkwaliteit en gebruikerstevredenheid.

• Leiden van diverse projecten, van kortstondige opdrachten tot langdurige samenwerkingen, met een focus op Functioneel Beheer.

• Adviseren over en doorvoeren van strategische verbeteringen, actief bijdragend aan de evolutie van klanten hun IT-landschap.

Succes Definieert Valori Zo: Meetbare vooruitgang in IT-systemen en -processen, wat resulteert in verhoogde tevredenheid onder klanten en gebruikers.

Functie-eisen

Jouw Achtergrond:

  • Aantoonbare ervaring in Functioneel Beheer, bij voorkeur binnen de kernsectoren van Valori.
  • Certificeringen als BiSL, ASL, ITIL zijn een pré; leergierigheid en ontwikkelingsbereidheid zijn essentieel.
  • Vloeiendheid in Nederlands en Engels, zowel gesproken als geschreven.

Jouw Kenmerken:

  • Proactieve instelling en analytisch denkvermogen.
  • Sterke communicatieve vaardigheden, essentieel voor het bouwen van relaties met klanten en collega’s.
  • Avontuurlijke geest, altijd klaar voor nieuwe uitdagingen en persoonlijke groei.

Aanbod

Persoonlijke Groei: Valori’s unieke ontwikkelingsmodel (10/20/70) stimuleert groei door opleiding, coaching en praktijkervaring.

Flexibiliteit & Balans: Uitgebreide thuiswerkregeling om werk en privéleven optimaal te combineren.

Jouw Pakket, Jouw Keuze: Competitief salaris tussen €3.260 en €5.460, flexibele vakantiedagen, persoonlijk mobiliteitsbudget, en op maat gemaakte beloning.

Een Cultuur van Samenwerking: Een werkomgeving die innovatie, kwaliteit en teamwork bevordert, binnen een cultuur die diversiteit omarmt.

Sollicitatie

Dennis Kerkhof M: +31 62 807 7922 T: +31 88 044 2000