Door het COVID-19 virus zijn veel activiteiten en zaken die de normaalste zaak van de wereld waren, nu slechts iets waar we naar verlangen. Bijvoorbeeld het geven van een groot familiefeest of trouwerij, het bezoeken van een festival of een verre reis maken. Behalve deze sociale gelegenheden, is ook een groot deel van de arbeidsmarkt ontwricht. In sommige sectoren zijn nu meer mensen dan ooit nodig, terwijl andere branches nu helemaal stil liggen. De werkloosheid zal door de Corona crisis voorlopig nog blijven stijgen, het aantal faillissementen neemt toe en veel bedrijven richten zich tot de NOW regeling.

Dit is dan ook een tijd om extra dankbaar te zijn wanneer dingen wél goed lopen. Bij Sterksen nemen we gepaste maatregelen om deze periode goed door te komen, en vooralsnog heeft dit het gewenste resultaat. We zijn nog steeds met een grote, fijne club, mogen blijven werven voor veel van onze klanten en kunnen steeds vaker naar kantoor.  We zijn ons er heel erg van bewust dat dit niet vanzelfsprekend is. Juist daarom willen we nu ook wat terugdoen voor de maatschappij/arbeidsmarkt. Sterksen steunt daarom Everyday Heroes!

Everyday Heroes is een organisatie die werken mogelijk maakt voor iedereen die wil en kán werken. Ze bekostigen de laatste stap naar een baan voor mensen die dat zelf niet kunnen, en ook door sociale partners (zoals de gemeente of het UWV) niet geholpen kunnen worden. Everyday Heroes helpt door bijvoorbeeld het financieren van begeleiding, een opleiding, een rijbewijs of iets tastbaars als een elektrische fiets of veiligheidsschoenen.
Door de aanschaf van een zogeheten Power Certificaat kun je Everyday Heroes helpen dit mooie werk voort te zetten.  Dit certificaat maakt voor veel mensen het verschil tussen wel en niet werken!

Wat we bij Sterksen zo mooi vinden aan de organisatie, naast natuurlijk het fantastische werk dat ze doen, is dat ze actief zijn binnen de arbeidsmarkt. Als recruitment organisatie helpen wij dagelijks mensen aan een (nieuwe) baan, maar ook wij zien natuurlijk dat sommige mensen dat extra steuntje in de rug kunnen gebruiken om die mooie nieuwe baan te vinden. Everyday Heroes helpt juist de groep mensen met de laatste stap en door onze samenwerking kunnen wij nu ook echt iets betekenen voor deze mensen!

Mocht je als organisatie ook een steentje bij willen dragen, kun je dat via de website van Everyday Heroes regelen. Wij zijn in ieder geval heel benieuwd naar het succesverhaal dat kan worden gerealiseerd met ons Power Certificaat!