Sterksen Interim Solutions

Interim Solutions

Interim professionals voor jouw organisatie

Binnen jouw organisatie behoefte aan Interim Professionals? Ga het gesprek aan met Sterksen Interim Solutions. De consultants van Sterksen hebben jarenlange ervaring in de bemiddeling van de interim arbeidsmarkt. Met onze dienstverlening zorgen wij ervoor dat je altijd over de gewenste kennis en capaciteit beschikt.

Interim Solutions

Sterksen Interim Solutions helpt jou de beste Interim IT, SAP, Recruitment en HR professionals te vinden. Hoewel de consultants verschillende expertisedomeinen hebben, is de Sterksen-werkwijze identiek. Benieuwd naar onze werkwijze en beloftes? Klik dan hier voor de SIS-onepager.

Van werving tot start

Idealiter zijn we dusdanig betrokken bij jouw organisatie, dat een vacature nooit als verrassing komt. Op het moment dat de behoefte ontstaat, brengen we graag samen het profiel in kaart en bespreken de inhoud van de positie. Alleen zo kunnen we de kandidaten goed informeren over de organisatie, de opdracht en de voorwaarden.
Op basis van het profiel brengen we de beschikbaarheid in kaart en benaderen we de doelgroep. Na een gedegen voorselectie stellen we de beste kandidaten aan je voor, maken we samen een shortlist en plannen we de gesprekken. Samen bespreken we welke kandidaat het best aansluit en maken we een keuze.
Dit volledige proces doen we in gemiddeld 8 werkdagen!

We blijven in contact

Kortom, we begeleiden je van A tot Z en ook straks, als de gekozen kandidaat bij je aan het werk is, houden we contact – met jou én met je nieuwe interim professional. Zo zorgen we ervoor dat jullie beiden tevreden zijn en blijven. Deze extra aandacht voor klant en kandidaat resulteert is succesvolle, langdurige samenwerkingen.

Contact
Meer weten over onze dienstverlening? Bekijk dan onderstaande pagina’s.

Als Interim Recruiter werken voor Sterksen

Meer weten?

Neem contact op met Michiel Berk.

Waarom Interim Solutions?
  • Snelle en flexibele dienstverlening
  • Transparantie in het proces
  • Zorgvuldige selectie
  • Ervaren recruitment consultants
Klanten en cases