Recruitment Outsourcing, IT- & Executive-search
Interim Recruitment Uw flexibele schil van recruitment professionals

Interim Recruitment

Interim recruiter? Sterksen regelt het van A tot Z!

Uw recruitmentteam onderbezet? Door ziekte of zwangerschap bijvoorbeeld? Sterksen regelt snel tijdelijke versterking. Dankzij ons grote netwerk en 15 jaar ervaring in recruitment.

Resultaat binnen planning en budget

Onze Business Unit Interim Recruitment bemiddelt de beste interim recruitment professionals. Ontzorgen is het sleutelwoord, want wij nemen u vrijwel al het werk uit handen. We beginnen met een gesprek om uw daadwerkelijke behoefte in kaart te brengen. Zo kunnen we meteen ook de kandidaten optimaal informeren over zaken als takenpakket, arbeidsvoorwaarden en bedrijfscultuur. Die praktische aanpak – gekoppeld aan onze kennis en ervaring – garandeert u de beste kandidaat. Binnen de kaders van uw planning en budget.

Best match

U wilt dat wij uw tijdelijke tekort aan recruitment professionals in goede banen leiden? Dan maken we samen eerst een profiel van uw ideale kandidaat. Welke kwaliteiten, ervaring en eigenschappen zijn nodig om in uw organisatie te slagen? Vervolgens benaderen we de juiste recruitment professionals. Wij doen de voorselectie, u krijgt een introductiedossier met de best matches.

Begeleiding van A tot Z

Samen kiezen we een paar kandidaten die het beste voldoen aan uw criteria. We plannen de gesprekken en begeleiden u van A tot Z in het selectieproces. Ook straks, als de gekozen kandidaat bij u aan het werk is, houden we contact – met u én met uw nieuwe interim recruitment professional. Zo zorgen we ervoor dat u beiden tevreden bent. Deze extra aandacht voor klant en kandidaat resulteert in een slagingspercentage van maar liefst 90%. Daarbij komt dat meeste opdrachtgevers de samenwerking met Sterken continueren. Het bewijs dat onze aanpak werkt.

Als Interim Recruiter werken voor Sterksen

Vind de ideale interim (recruitment) professional

Angelique Vierhout vertelt u alles over de mogelijkheden.

Waarom Interim Recruitment?
  • Vergroot de wendbaarheid van uw recruitment organisatie
  • Flexibel en schaalbaar
  • Aanvullen van recruitmentcapaciteit en -kennis waar nodig
  • Kennisborging en continuïteit
Interim Recruitment bij Sterksen betekent gegarandeerd:
Altijd de beste beschikbare interim recruiter

Door het pro-actief onderhouden van ons netwerk van interim recruitment professionals, weten wij exact wie voor uw interim recruitmentvraagstuk geschikt en beschikbaar is.

Wendbaar en flexibel dus kostenefficiënt

Gebruik maken van recruitmentcapaciteit en -kennis alleen als u het nodig heeft.

Persoonlijke benadering

Regelmatig tevredenheidsonderzoek bevestigt dat zowel opdrachtgevers als kandidaten onze persoonlijke en vertrouwelijke benadering waarderen.

Altijd de laatste recruitmentkennis in huis

U profiteert optimaal van onze jarenlange recruitmentervaring, arbeidsmarktkennis en kennis van tools, wervingsmethoden en – technieken