Deze website maakt gebruik van cookies. Meer informatie Melding niet meer tonen
+31 88 04 42 000
Interim Recruitment Uw flexibele schil van recruitment professionals

Interim Recruitment

Interim Recruitment

Uw recruitmentstrategie is erop gericht zoveel mogelijk vacatures in eigen regie in te vullen. U investeert daarom in een succesvol eigen recruitmentteam. Tegelijkertijd realiseert u zich dat uw wervingsvraag onvoorspelbaar is en dat u niet alle recruitmentkennis en -capaciteit structureel nodig heeft. Om uw wendbaarheid te vergroten, kunt u werken met een flexibele schil van recruitment professionals.

Sterksen helpt u als recruitment partner met het vergroten van de wendbaarheid van uw recruitmentafdeling om de slag om schaars talent te winnen.

Dit kunnen wij voor u betekenen:

1. Leveren van tijdelijke recruitment capaciteit

Zorgvuldig voor u geselecteerde interim recruiters en sourcers versterken voor een bepaalde periode uw eigen HR of recruitment afdeling en vullen in korte tijd uw openstaande vacatures in. Wij kennen de recruitment professionals die beschikbaar zijn of dat op korte termijn komen en die matchen bij uw specifieke recruitmentvraagstuk. Onze interim recruitment professionals voorzien niet alleen in uw behoefte aan tijdelijke capaciteit maar brengen ook actuele kennis van wervingsmethoden en – technieken mee en delen die met uw eigen recruitmentorganisatie.

2. Samen opleiden van sourcers

Wij speuren doorlopend naar nieuw recruitment talent. Wij leiden geschikte kandidaten op aan onze eigen Academy en begeleiden sourcing talent op de werkvloer bij opdrachtgevers.

3. Managed Flex Workforce

Beheer van uw interim recruitmentpool. Wij zorgen dat flexibiliteit en continuïteit hand in hand gaan. Wij borgen de arbeidsmarkt- en recruitmentkennis die vervolgens als een ‘flexibele schil’ aan uw recruitment team kan worden toegevoegd. Dit scheelt u tijd en geld bij het op- en afschalen van uw recruitmentactiviteiten

4. Aanvullende searchcapaciteit

Het searchen en actief van benaderen van kandidaten is een tijdrovende bezigheid en vraagt om specifieke competenties, vaardigheden en persoonlijkheidskenmerken. Niet iedere recruiter kan (en wil) searchactiviteiten voor zijn rekening nemen.
Sterksen biedt recruitmentafdelingen structureel professionele ondersteuning in hun searchactiviteiten. Wij doen dit in de vorm van search uren abonnementen tegen een concurrerend tarief.

Vind de ideale interim (recruitment) professional

Valeri Berns vertelt u alles over de mogelijkheden.

06-40 221 095
Contact over onze dienstverlening?
Waarom Interim Recruitment?
  • Vergroot de wendbaarheid van uw recruitment organisatie
  • Flexibel en schaalbaar
  • Aanvullen van recruitmentcapaciteit en -kennis waar nodig
  • Kennisborging en continuïteit
Interim Recruitment bij Sterksen betekent gegarandeerd:
Altijd de beste beschikbare interim recruiter

Door het pro-actief onderhouden van ons netwerk van interim recruitment professionals, weten wij exact wie voor uw interim recruitmentvraagstuk geschikt en beschikbaar is.

Wendbaar en flexibel dus kostenefficiënt

Gebruik maken van recruitmentcapaciteit en -kennis alleen als u het nodig heeft.

Persoonlijke benadering

Regelmatig tevredenheidsonderzoek bevestigt dat zowel opdrachtgevers als kandidaten onze persoonlijke en vertrouwelijke benadering waarderen.

Altijd de laatste recruitmentkennis in huis

U profiteert optimaal van onze jarenlange recruitmentervaring, arbeidsmarktkennis en kennis van tools, wervingsmethoden en – technieken