Een goede zzp’er heeft zijn zaken op orde. Dat zeg je vast als jaren tegen jezelf. Terwijl jij je verzekeringen, juridische zaken en/of het innen van facturen misschien nog helemaal niet strak geregeld hebt. Met Select regel je het vandaag nog! Profiteer van alle voordelen, ook als je niet via ons platform werkt.

Snelle betaling van facturen via ENTRPNR

Niet meer afhankelijk zijn van de betaaltermijn en het betaalgedrag van jouw opdrachtgever? Heerlijk toch. Met Premium van Select worden jouw facturen 8 dagen na ontvangst uitbetaald. En handig: je ziet altijd online de status van jouw factuur. Nog sneller betaald krijgen? Met Excellent krijg je al na 2 dagen betaald.

Uitgebreid verzekerd via Alicia

Zorgeloos zelfstandig zijn, is weten dat risico’s goed zijn afgedekt. Met Premium ben je zeer uitgebreid verzekerd voor:

 • Bedrijfsaansprakelijkheidsverzekering: Beschermt jou als je aansprakelijk bent voor schade aan spullen van een ander of voor iemands letsel.
 • Beroepsaansprakelijkheidsverzekering: Zorgt ervoor dat je er niet alleen voor staat als een opdrachtgever schade lijdt door jouw beroepsfout.
 • Cyber-verzekering: Biedt hulp als jij als professional of jouw IT-omgeving het slachtoffer wordt van cybercriminaliteit, hacking, data diefstal en meer.
 • Ongevallenverzekering: Verzacht de financiële klap als jij blijvend invalide raakt of overlijdt door een ongeval. 24 uur per dag en wereldwijd actief, ook buiten werk.
 • Zakelijke reizen (alleen met Excellent): Staat jou bij als er iets misgaat terwijl je voor werk op reis bent, in buitenland of Nederland.
 • Arbeidsongeschiktheid (alleen met Excellent): Dankzij de Select iCommunity Crowdsurance krijg je bij tijdelijke arbeidsongeschiktheid tot 2 jaar lang een maandelijkse uitkering en arbo-dienstverlening.

Tools voor learning & development

Word elke dag een beetje slimmer met onze learning & development tools.

 • Onbeperkt online leren: volg gratis online trainingen, virtuele labs en kennissessies. En test jouw kennis door proefexamens te maken. Alles in onze Select Academy.
 • Korting op opleidingen: klassikaal of online, voor soft of hard skills. Je vindt het allemaal in Select Academy, met korting ingekocht bij de beste opleiders.
 • Kies je voor Excellent, dan staat er 4 uur per jaar een ervaren jobcoach voor je klaar om te sparren over jouw carrièrepad en gewenste persoonlijke ontwikkeling.

Persoonlijk contact & advies

In deze tijd van steeds meer online contact, is de persoonlijke touch essentieel. Er staat een relatiemanager voor jou klaar voor het beantwoorden van al jouw vragen, maar ook voor advies over bijvoorbeeld jouw cv, welk tarief slim is om aan te bieden op een opdracht en andere tips om jezelf goed te verkopen.

Je kunt ook kosteloos bellen met de Juridisch Adviesdesk van DAS over al jouw juridische vragen en kwesties. En met de Documenten Selfservice heb je in een handomdraai jouw juridische documenten klaar. Deze diensten worden verzorgd door onze partner Alicia.

Waarom onze services?

 • In één keer alle praktische zaken afgevinkt die je als zzp’er geregeld wil hebben.
 • Onze services bestaan uit een zorgvuldige selectie producten, aangeboden door de beste partners.
 • Je betaalt per gewerkt uur, dus: alleen kosten als je inkomsten hebt.

Regel alles vandaag nog!

Als zzp’er heb je genoeg te doen. Leuke klussen, maar ook minder leuke klussen. En wat minder leuk is, stellen we graag uit. Zo blijven die klussen als facturen innen, verzekeringen regelen of andere randzaken allemaal op je to-do-list staan. Ondertussen heb jij als zzp’er dat terugkerende, zeurende stemmetje in je hoofd dat je het toch écht moet gaan regelen. Met Select bieden we de oplossing om jouw inner voice de mond te snoeren. Want met Select regel je al je zaken met speels gemak vandaag nog.

Kijk voor meer informatie over alle voordelen van de Professionals services op de website van Select. Vul het formulier in om vandaag alles te regelen.