Op 15 maart 2021 is de samenwerking tussen Sterksen en HeadFirst Group een feit geworden. In HeadFirst Group vindt Sterksen aansluiting bij de grootste organisatie in de Benelux in oplossingen voor inhuur van professionals. Via de groep werken dagelijks meer dan vijftienduizend professionals bij ruim vierhonderd opdrachtgevers in Europa, waarmee het een jaaromzet realiseert van meer dan 1,5 miljard euro. HeadFirst Group wordt de duwende kracht achter Sterksen, waardoor veel nieuwe deuren voor ons open zullen gaan.

Sterksen blijft zelfstandig

Sterksen wordt als zelfstandig merk toegevoegd aan de groep, waarmee wij onze eigen identiteit behouden. Ook blijft onze huidige directie de organisatie besturen.

Met deze samenwerking spelen we in op de trend in de markt dat organisaties het benutten van menselijk kapitaal steeds meer integraal – ongeacht contractvorm – organiseren, in vakjargon bekend als Total Talent Management. Daarnaast beantwoorden we met deze stap de toenemende vraag vanuit opdrachtgevers naar dienstverleners met een breed portfolio aan HR-diensten.

Sterksen als RPO & Recruitment specialist

Natuurlijk blijven we de betrouwbare partner zoals je die kent, maar nu met een versterkte marktpositie en een unieke combinatie van diensten op het gebied van inhuur voor tijdelijk werk en recruitment voor vaste functies. Dat opent nieuwe deuren, voor ons, onze opdrachtgevers én professionals. Voor opdrachtgevers worden we dé partner in de reis naar Total Talent Management. Professionals kunnen we op termijn nog meer mogelijkheden bieden bij verschillende opdrachtgevers.

Contact

Zijn er nog vragen over bovenstaand bericht? Neem dan contact met ons op. Wij staan je graag te woord! Meer informatie over het samengaan van Sterksen en HeadFirst Group, lees je in het persbericht.