De wereld van recruitment is continu aan het veranderen. Dit is altijd al zo geweest, maar zeker de afgelopen anderhalf jaar (in het COVID-19 tijdperk), zijn er veel ontwikkelingen geweest. Steeds meer wordt de arbeidsmarkt op een integrale manier benaderd, en wordt er gefocust op het vinden van talent ongeacht de contractvorm. Aanbieders van RPO, MSP, VMS en HR staan niet meer los van elkaar, maar komen samen tot een geïntegreerde recruitment aanpak.

Deze totaal aanbieders van Integraal Talent Beheer (ITB), of zoals wij het noemen Total Talent Management (TTM), worden uitgelicht in het ITB onderzoeksrapport 2021. Ook vind je in het rapport meer informatie over de trends en ontwikkelingen in de recruitment markt.

Bij Sterksen zijn we ook trotse aanbieder van de Total Talent Management dienstverlening, door onze jarenlange ervaring met RPO en Interim Solutions en onze nieuwste MSP dienstverlening. In het rapport kun je dan ook onze eigen inzending lezen en tevens een korte advertorial over onze visie over Total Talent Management (p.83).

Het rapport is te downloaden via:
Flex-Beheer (NL)
The Flexacademy (BE)

Wil je meer weten over de TTM aanpak van Sterksen? Neem dan contact met ons op.