Interim Solutions - Recruitment

Dé Recruitment professional voor jouw organisatie. Vast of interim? Starter, specialist of leidinggevende? We zetten ons iedere dag in om vraag en aanbod samen te brengen. Wij bemiddelen al meer dan twintig jaar in ons vakgebied en hebben inmiddels een zeer uitgebreid Recruitment netwerk. Of je nu handen tekort komt door groei, zwangerschapsverlof of langdurige uitval. Of specialistische kennis mist om het HR beleid naar het volgende niveau te tillen.

Met een gemiddelde doorlooptijd van 8 dagen

Werken altijd conform de actuele wet- en regelgeving

Marges zijn transparant en vooraf overeengekomen

De juiste Recruitment professional vinden, vraagt om een specifieke aanpak. Op het moment dat de behoefte ontstaat, brengen we graag samen het profiel in kaart en bespreken de inhoud van de positie. Alleen zo kunnen we de professional goed informeren over de organisatie, opdracht en voorwaarden.

Op basis van het profiel brengen we de beschikbaarheid in kaart en benaderen we de doelgroep. Na een gedegen voorselectie stellen we de beste professionals aan je voor, maken we samen een shortlist en plannen we de gesprekken. Samen bespreken we welke professional het best aansluit en maken we een keuze.

Kortom, we begeleiden je van A tot Z en ook straks, als de gekozen kandidaat bij je aan het werk is, houden we contact – met jou én met je nieuwe Recruitment professional. Zo zorgen we ervoor dat jullie beiden tevreden zijn en blijven. Deze extra aandacht voor opdrachtgever en professional resulteert is succesvolle, langdurige samenwerkingen.

Benieuwd wat wij met Interim Solutions voor jou kunnen betekenen?

Neem contact met ons op

Sterksen insights

Whitepapers, artikelen en nieuws over ons vakgebied.