Introductie

Vind jij het leuk om verantwoordelijk te zijn voor het ontwerpen en implementeren van SAP-gebaseerde ERP-oplossingen met focus op de SAP FI CO modules? Krijg jij energie van het analyseren van bedrijfsprocessen, het uitvoeren van grondige gap-analyses tussen de huidige en gewenste situaties, en vertalen van deze inzichten in blauwdrukken voor implementaties? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Organisatie

Enexis is een van de grootste netbeheerders in Nederland. Met een focus op betrouwbaarheid en duurzaamheid zorgen wij ervoor dat elektriciteit en gas veilig bij onze klanten aankomen. We staan aan de voorhoede van de energietransitie en investeren in innovatieve technologieën voor een groenere toekomst.

Je komt terecht in het Operational Finance Team. Samen met vier andere teams vormt dit de waardeketen Finance. In totaal heb je zo’n 50 collega’s. Samen houden jullie de informatievoorziening voor Finance en Inkoop op peil. Het is een hecht team waarbinnen hard wordt gewerkt, maar ook wordt gelachen en iedereen voor elkaar klaarstaat. Daarbij is Enexis een werkgever die je de vrijheid geeft om zelf je dagen in te delen en te bepalen van waaruit je het liefst werkt. Wat voor Enexis telt, is dat jij happy bent, je werk af is en je interne klanten tevreden zijn.



Functie

Als Senior SAP FICO Engineer spreek jij de taal van je collega’s binnen Finance en Inkoop, begrijpt waar hun uitdagingen liggen en kunt als geen ander met ze meedenken. Doordat je analytisch sterk bent, vertaal je hun behoeften en wensen moeiteloos in praktische IT-oplossingen op maat met de juiste specificaties. Je denkt daarbij vooral in mogelijkheden en durft de gebaande paden te verlaten om te kunnen komen tot oplossingen die echt waardevol zijn voor onze business. Daarnaast ben je iemand die uitstekend functioneert in (Biz)DevOps teams.

Verder begeleid je de uitvoering van de implementaties, waarbij je zorgt voor een naadloze integratie van SAP FI CO met andere belangrijke SAP-modules zoals PS, SD, MM, PPM en PM en met add-ons en andere IT-integraties. Je bent een voorbeeld en mentor voor de meer junior collega’s binnen het team. Je gaat samen met IT en business collega’s samenwerken in de Finance waardeketen, waarbij DevOps werkwijze en cultuur ons DNA is.

Toekomstperspectief is eveneens aanwezig. Doorgroei naar een architectenrol behoort tot de mogelijkheden. Bij Enexis bepaal je zelf hoe jouw ontwikkelplan eruit ziet. Dit helpt je professioneel en persoonlijk te groeien, waarvoor zij je een breed scala aan trainings- en opleidingsmogelijkheden bieden. De koers van je carrière bepaal je zelf, maar natuurlijk denkt Enexis met je mee. Reken op veel vrijheid en alle ruimte voor eigen initiatief. Ook dat is immers belangrijk voor je ontwikkeling en werkgeluk.

Functie-eisen

Voor deze rol heb je nodig:

  • Een bachelor- of masterdiploma, liefst op IT-gebied;
  • Minimaal 3 tot 5 jaar ervaring met SAP FICO, waaronder activa registratie;
  • Uitgebreide kennis van integratie met andere SAP-modules, zoals SD, MM, PS, PM en PPM;
  • Meerdere SAP implementaties/roll-outs ervaring;
  • Ervaring met S/4 HANA en bij voorkeur kennis van SAFe;
  • Verder heb je sterke probleemoplossende vaardigheden en uitstekende communicatieve vaardigheden. Je kunt de taal van de klant spreken en complexe informatie helder overbrengen. Jij begrijpt de doelen van de klant , kunt moeiteloos verbindingen leggen tussen processen, systemen en data en je teamleden helpen het beste uit henzelf te halen.

Aanbod

Bij Enexis werk je in de voorhoede van een van de grootste uitdagingen van onze tijd: de energietransitie. Daarbij zorgen we goed voor je. Dat begint met een uitgebreid welkomstpakket en -programma om je collega’s te leren kennen. En met goede arbeidsvoorwaarden:

  • Salaris tussen € 4.531,- en 6.474,- bruto per maand (op basis van 40 uur per week). Inclusief secundaire arbeidsvoorwaarden kan je salaris oplopen tot € 8.332 ,- bruto per maand;
  • Persoonlijk budget van 10% én een 13e maand van 10,7% van je bruto jaarsalaris. Deze kun je flexibel inzetten of maandelijks of jaarlijks laten uitbetalen;
  • 24,5 vakantiedagen bij een fulltime dienstverband. Meer oplaadtijd nodig? Met je persoonlijk budget en 13e maand koop je tot wel 35,5 extra verlofdagen;
  • Mogelijkheden om thuis te werken, inclusief een door ons ingerichte thuiswerkplek en een vergoeding van € 2,35,- per thuiswerkdag;
  • Laptop of tablet en telefoon die je ook privé mag gebruiken;
  • Bijdrage van 70% aan je ABP Keuzepensioen;
  • Reiskostenvergoeding en een eersteklas ov-abonnement voor zakelijk gebruik;
  • Vitaliteitsbudget van € 500,- voor bijvoorbeeld een sportabonnement;
  • Ruimte om te groeien met ons interne ontwikkelplatform of externe opleidingen en trainingen. Lees meer over onze arbeidsvoorwaarden.

Sollicitatie

Stef Kerstens

M: Stef.Kerstens@sterksen.com

T: +31 6 34609067