Introductie

Voor onze klant Tools4ever in Baarn zijn wij op zoek naar een enthousiaste Senior Fullstack Developer met een sterke achtergrond in C# en Angular om het development team te versterken. Heb jij een passie voor technologie, werk je graag in een ontspannen, maar doelgerichte omgeving en in een gemotiveerd team aan een groter geheel? Dan ben jij de persoon die we zoeken!

Organisatie

In Nederland is Tools4ever met meer dan 700 actieve klanten marktleider op het gebied van Identity Governance & Administration. Zij bedienen een breed scala van organisaties variërend in grootte van 300 tot meer dan 200.000 user accounts. Zowel bedrijven, onderwijsinstellingen, zorginstellingen als (semi)overheid zetten de oplossingen van Tools4ever in. Zo werken zij met organisaties als Gemeente Amsterdam, Sogeti, Naturalis en meer!

De softwareontwikkelaars zijn verdeeld over twee gestructureerde teams: Team Access Management, bestaande uit ongeveer 6 personen en een product owner, en Team Provisioning, bestaande uit 10 personen, inclusief een product owner en een domeinexpert. Deze ontwikkelaars voeren gemiddeld 1-2 taken per dag uit, afhankelijk van de complexiteit van de taak. Deze taken worden gezamenlijk en nauwkeurig besproken tijdens de dagelijkse stand-up meeting. In deze teams zijn zelfstandigheid, pragmatisme en samenwerking essentieel. Samen zorgen we ervoor dat ons product HelloID efficiënt en optimaal functioneert.

Bij Tools4ever bieden zij een gestructureerde werkomgeving waar jouw analytische en nauwkeurige werkwijze als Fullstack Developer wordt gewaardeerd. In deze dynamische setting krijg je de kans om zowel frontend als backend projecten op te pakken, waarbij je gebruik maakt van de nieuwste technologieën. Als Fullstack Developer kun je rekenen op duidelijke doelen en goed gedefinieerde procedures die je ondersteunen in het behalen van je doelen. Dankzij het flexibele thuiswerkbeleid kun je efficiënt werken, terwijl je een gezonde werk-privébalans behoudt. Ze stimuleren voortdurende groei en ontwikkeling, en bieden volop mogelijkheden om door te groeien naar een Lead Developer positie. Bij Tools4ever ben je niet alleen bezig met coderen, maar bouw je mee aan de toekomst van het bedrijf.

Functie

In je gestructureerde en zelfsturende team ontwikkel je fullstack, hoogwaardige cloud software namelijk HelloID. Hun SaaS cloud oplossing HelloID is voor veel bedrijven dé oplossing op hun Identity Management vraagstukken. Samen zorgen de teams ervoor dat er software wordt geleverd waar de klanten met plezier mee werken; wat altijd in de lucht is en wat veilig is. Verder ben je verantwoordelijk voor:

  • Junior en Medior collega’s begeleiden
  • Nauwkeurig inschatten van de werklast in een stand up meeting elke ochtend
  • Grondig schrijven van de software

Je weet wanneer anderen je hulp en advies nodig hebben en biedt dit ook aan anderen aan. Na elke sprint lever je de software op (DevOps) en kun je zelfstandig releases beheren. Je draagt bij aan de sprint review (demo) voor de stakeholders.

Functie-eisen

Als Fullstack Developer is het essentieel om zelfstandig, praktisch en nauwkeurig te werken. Bij ons zoeken we niet alleen naar technische vaardigheden, maar ook naar deze eigenschappen om succesvol te zijn in het team en bij te dragen aan onze projecten.

  • Je hebt ervaring in het lezen en schrijven met C#;
  • Ervaring met Angular is een pré;
  • Een HBO Diploma;
  • Je bent goed in het bewaken van de voortgang in processen;
  • Minimaal 5 jaar werkervaring als Fullstack Developer.

Als Fullstack Developer bij ons werk je aan uitdagende projecten waarbij jouw vaardigheden en ervaring het verschil maken.

Aanbod

  • Salaris vanaf € 5.000,00 – € 6.500,00 bruto per maand, bij een fulltime dienstverband;
  • Medewerkerstevredenheid is al goed (8.3) maar willen het graag perfect hebben (een 9.0).
  • NS station op loopafstand (<5 min.)
  • Opleidingsbudget van € 8.000,00 /jaar + 10 studiedagen;
  • Hybride werken;
  • Gratis bootcampen, squashen, wielrennen, e-sporten en sportschoolabonnement;
  • Dagelijkse verzorgde lunch op kantoor;
  • Twee volledig verzorgde vakanties via Tools4ever, waaronder een skivakantie;
  • 30 vakantiedagen per jaar.

Sollicitatie

Zie jij jezelf als de nieuwe Fullstack Developer bij Tools4ever? Neem dan contact op met Lisa Petiet via:

Telefoon:+31 6 2889 1896

E-mail: lisa.petiet@sterksen.com