Een interview met Bram Everstijn, Applicatiespecialist bij The Employment Group, via Sterksen

Deze maand startte Bram Everstijn (26) als applicatiebeheerder bij The Employment Group. Hij is daar terecht gekomen door de bemiddeling van Sterksen. In dit interview lees je meer over de weg hier naartoe.  

Van games en apps tot applicatiebeheerder 
Ondanks zijn leeftijd is IT voor Bram geen nieuw terrein. De afgelopen jaren heb ik deeltijd gestudeerd en gewerkt. Een drukke tijd, die wel heeft bijgedragen aan zes jaar waardevolle werkervaring.” Maar zijn expertise beperkt zich niet tot zijn professionele leven. Ik ben een echte ITliefhebber, zowel in mijn werk als mijn vrije tijd. Ik bouw ook graag apps en games als hobby.” 

Impact van technologie op mensen 
De drive van Bram is aanstekelijk. “Wat mij drijft, is niet alleen de technologie, maar vooral de impact ervan op mensen. Technologie moet werk gemakkelijker maken, en daar ligt mijn focus. Ik kan geweldige dingen creëren, maar als het niet is getest, heeft het weinig waarde. In de ICT moet je constant blijven groeien; stilstand is achteruitgang.

Applicatiespecialist bij The Employment Group 
Bij The Employment Group zal ik verantwoordelijk zijn voor het beheer, de innovatie en ontwikkeling van sales- en accountingapplicaties, zo legt Bram uit. De organisatie heeft verschillende labels, waar Bram in eerste instantie voor alle labels zal werken, maar vanaf juli specifiek voor het label Voort. Mijn focus zal gericht zijn op menselijk aspect. Gebruikerstevredenheid staat voor mij altijd voorop!”

Persoonlijke aandacht van Sterksen 
Via Steven Trienen, Recruitment Consultant IT bij Sterksen, kwam Bram bij The Employment Group terecht. Steven benaderde mij via LinkedIn en het viel me op dat hij mijn profiel écht had gelezen. Complimenten dus voor zijn persoonlijke aanpak! Zijn betrokkenheid en zijn – bijna dagelijkse – updates waren voor mij van onschatbare waarde. 

Steven fungeerde als de brug tussen Bram en The Employment Group en heeft ook de contractonderhandelingen gedaan. De doorlooptijd van het hele proces was trouwens ongelofelijk snel, binnen twee weken was alles rond. De hoeveelheid inspanningen die hij deed, had niet gehoeven, maar het maakte het des te waardevoller voor mij. 

Toekomstplannen 
Bram sluit af met een blik op de toekomst. Mijn toekomstplannen zijn gericht op groei, zowel persoonlijk als professioneel. Ik kijk er vooral naar uit om mijn passie voor technologie en mensen te combineren, waarbij ik mij richt op het maken van impact en het verbeteren van gebruikerservaringen. Bij The Employment Group hoop ik een wezenlijke bijdrage te leveren aan de verdere ontwikkeling en innovatie binnen mijn vakgebied. 

Ook interesse in een functie zoals die van Bram? Klik hier voor alle vacatures bij klanten van Sterksen. 

Over The Employment Group

The Employment Group zet zich in om schaarste op de arbeidsmarkt te verkleinen. Dat doen ze met een persoonlijke aanpak vanuit vier labels die mensen en organisaties samenbrengen. Zo zorgt TEG voor werk dat perfect past bij de persoon, en medewerkers die het verschil maken voor de opdrachtgever, zodat mensen en bedrijven kunnen groeien.