Steeds meer mensen verkiezen het bestaan als zzp’er boven een baan in loondienst. Voordelen als vrijheid en flexibiliteit krijgen veel aandacht. Over de minder leuke kanten van ondernemen, zoals de administratie en acquisitie doen, hoor je veel minder. Sjanne Marie van den Groenendaal, onderzoeker aan Tilburg University en zzp-expert, adviseert in een interview met het AD dingen waarin je niet goed bent uit te besteden of hulp voor in te schakelen. Laten we dat bij Sterksen voor je te kunnen doen!

Als zzp’er heb je genoeg te doen. Leuke klussen, maar ook minder leuke klussen. En wat minder leuk is, stellen we graag uit. Zo blijven die klussen als facturen innen, verzekeringen regelen of andere randzaken allemaal op je to-do-list staan. Ondertussen heb jij als zzp’er dat terugkerende, zeurende stemmetje in je hoofd dat je het toch écht moet gaan regelen. Met onze Select Professionals snoer jij jouw inner voice de mond met de volgende oplossingen:

 • Snelle betaling van facturen via ENTRPNR
  Niet meer afhankelijk zijn van de betaaltermijn en het betaalgedrag van jouw opdrachtgever? Heerlijk toch. Met Premium van Select worden jouw facturen 8 dagen na ontvangst uitbetaald. En handig: je ziet altijd online de status van jouw factuur. Nog sneller betaald krijgen? Excellent = 2 dagen.
 • Uitgebreid verzekerd via Alicia
  Zorgeloos zelfstandig zijn, is weten dat risico’s goed zijn afgedekt. Met Premium ben je zeer uitgebreid verzekerd voor bedrijfs- en beroepsaansprakelijkheid, cyber risico’s en ongevallen. Gebruikmaken van de arbeidsongeschiktheid voorziening kan met Excellent.
 • Word elke dag een beetje slimmer met onze learning & development tools
  Onder andere met het onbeperkt online leren abonnement voor de Select Academy, korting op opleidingen en advies van een jobcoach (Excellent).
 • Persoonlijk contact & advies
  Er staat een relatiemanager voor jou klaar voor het beantwoorden van al jouw vragen, maar ook voor advies over bijvoorbeeld jouw cv, welk tarief slim is om aan te bieden op een opdracht en andere tips om jezelf goed te verkopen.

Waarom onze services?

In één keer alle praktische zaken afgevinkt die je als zzp’er geregeld wil hebben. Onze services bestaan uit een zorgvuldige selectie producten, aangeboden door de beste partners.

Je betaalt per gewerkt uur, dus: alleen kosten als je inkomsten hebt. Kijk voor meer informatie over alle voordelen van de Professionals services op de website van Select: https://select.hr/services/. Vul hier direct het formulier in om vandaag alles te regelen.