In ons land zijn er momenteel 11.545.000 voltijd- en deeltijdbanen. Werk in loondienst én voor zelfstandigen. Uit deze cijfers van het statistiekbureau CBS blijkt dat de arbeidsmarkt nóg krapper werd dan deze al was. We kunnen het ons dus heel goed voorstellen dat je soms een beetje hulp kunt gebruiken bij het werven van talent. Hieronder lees je hoe we dat doen!

Of je nu een vacature wenst in te vullen of op zoek bent naar een tijdelijke professionals, je bent bij Sterksen aan het juist adres! Om aan talentbehoefte te voldoen, plannen we op voorhand een uitgebreide intake. Naast de functie-inhoud en -eisen willen we ook weten hoe jouw ideale talent eruitziet. Op basis van die informatie starten wij de zoektocht. Dat doen we aan de hand van het netwerk van de ervaren Sterksen Recruiters en ons omvangrijke en kwalitatieve database. Aanvullend maken we gebruik van A.I. sourcing tools, jobboards en dataplatformen zoals LinkedIn Talent Insights.

Zodra we potentieel talent signaleren, maken we een voorselectie en alleen het beste talent komt daadwerkelijk op gesprek. Samen bepalen we wie de functie uiteindelijk gaat vervullen. Het contact verdwijnt niet op het moment dat het talent start. Sterker nog, dat is het begin van deze relatie. We willen dat jullie beiden tevreden blijven en hier besteden we extra aandacht aan.

Onze succesformule is een combinatie van kennis, ervaring én een persoonlijke benadering. Wij luisteren met oprechte interesse naar jouw wensen en weten de beste kandidaten te werven. Hulp vragen is geen zwakte. Dus pak die telefoon en neem contact met ons op via 088 – 044 20 00.