Recruitment Outsourcing, IT- & Executive-search
Executive Search Multi disciplinaire Executive Search-oplossing

Executive Search

Op zoek naar senior specialisten of kandidaten voor managerial functies? Sterksen Executive Search specialiseert zich in het identificeren en benaderen van uitsluitend senior specialisten, managers en directeuren voor key-posities. Deze opdrachten vragen om een strategische en gedegen aanpak.

Strategic Hiring

Executive Search is recruitment op hoog niveau. Uw wervingsvraag wordt vertaald naar een doelgroep- en marktanalyse. Dit proces ondersteunen we met data om de meest optimale kwalitatieve shortlist op te bouwen. De uitvoering krijgt werkelijk alle aandacht. Het resultaat; de best beschikbare senior specialist en inzage in wat de markt op individueel niveau te bieden heeft.

Transparant

Onze service is volkomen transparant: we houden samen met u de shortlist bij van de geschikte kandidaten. Gedurende iedere stap van het proces zorgen wij voor een heldere en persoonlijke communicatie tussen alle betrokken partijen.

Kies voor de ideale kandidaat!

Benieuwd wat Sterksen Executive Search voor u kan betekenen? Paul van Splunder vertelt u alles over de mogelijkheden.

Waarom Executive Search?
  • Toptalent op korte termijn
  • Transparante service

Executive Search bij Sterksen betekent gegarandeerd:

Kennis van iedere branche

Van IT, Sales en Finance tot het management van algemene businessfuncties en staff-organisaties.

Alleen topkandidaten

Door middel van het één-op-één proactief benaderen van kandidaten, vinden wij de seniors die perfect bij uw organisatie past.

Persoonlijke benadering

Regelmatig tevredenheidsonderzoek bevestigt dat zowel opdrachtgevers als kandidaten onze persoonlijke en vertrouwelijke benadering waarderen.

Internationale focus

Sterksen werft niet alleen in Nederland, maar ook in België, Duitsland, Frankrijk, Groot-Brittannië, Scandinavië en de Verenigde Staten.