Werken bij Sterksen: Wafae van de afdeling RPO

Sterksen is een recruitment dienstverlener met een hechte groep collega’s. We blijven groeien binnen verschillende afdelingen zoals IT search, Interim Solutions en RPO. Bij Sterksen beschikken we over twee kantoren; het hoofdkantoor in Breda en een kantoor in Utrecht waar collega’s van de afdeling RPO (recruitment process outsourcing) het meest te vinden zijn. Ondanks de afstand zoeken we elkaar op en werken we elke dag samen. We vroegen aan onze collega Wafae hoe haar werkdag eruitziet.

Wafae is een Corporate Recruiter op de afdeling RPO. Recruitment Process Outsourcing is het (geheel of gedeeltelijk) uitbesteden van de recruitment processen. Wafae werkt voor Atos waar zij verantwoordelijk is voor het gehele werving- en selectieproces, campus recruitment, het invullen van stages en ondersteunen bij onboarding processen van nieuwe medewerkers.

Hoelang werk je al bij Sterksen en hoe ben je ooit bij Sterksen terecht gekomen?

‘Inmiddels ben ik ruim een jaar werkzaam bij Sterksen. Ik ben via een gesprek met Angelique Vierhout bij Sterksen terecht gekomen. Ik was echt op zoek naar de mix tussen een dynamische en een corporate omgeving en dat heb ik bij Sterksen echt gevonden.’

Hoe ziet jouw thuiswerkdag eruit? En hoe ervaar je het thuiswerken?

‘Mijn thuiswerkdag begin ik met een zelfgemaakte Latte Macchiato, die ik normaliter bij de barista haal in het atrium van Atos . Vervolgens start de dagelijks call om zo even de belangrijke topics met elkaar te bespreken of zaken waar collega’s tegen aanlopen. Zo kunnen we elkaar toch nog even digitaal in de ogen kijken en gaan we daarna lekker aan de slag. Ik wissel mijn (thuis) werkplek af samen met mijn partner, de ene keer aan de eettafel en de andere keer in ons zelfgemaakt kantoortje. Tijdens de lunchpauze even een ommetje buiten want alleen binnen zitten is ook niet gezond. Het hele fulltime thuiswerken is eigenlijk niet voor mij weggelegd, ik mis de contacten met collega’s, de sfeer en het even bijpraten met een bakkie erbij. Ik ben blij dat we elkaar langzamerhand weer kunnen opzoeken!’

Wat vind je het leukste aan je werk?

De collega’s en sfeer maken echt mijn dag, dit zijn toch echt belangrijke factoren. Daarnaast ben ik blij dat elke dag anders is, van diversiteit is dus zeker te spreken. Wat de voordelen zijn van het werken binnen de RPO afdeling? Hier vind ik toch wel dat het statement: “best of both worlds” van toepassing is. Hiermee bedoel ik te zeggen dat het fijne is aan RPO, dat ik bij de klant écht verschil maak omdat ik daar fysiek ben. We ontzorgen de klant volledig op het gebied van recruitment en we bouwen échte relaties op door daar aanwezig te zijn. Parallel daaraan voel ik nog steeds de diversiteit en steun van mijn ‘echte’ werkgever: Sterksen! Hier kan ik altijd op terugvallen en mijn energie vandaan halen wanneer dat nodig is.’

 Heb je nog dromen/wensen voor in de toekomst?

Ik ben nog jong, dus dromen doe ik zeker! Op dit moment wil ik steeds beter worden in het vak zelf. Ik wil daar het maximale uithalen en mijzelf naar een hoger level brengen. In de toekomst zou ik zeker nog bij een andere klant van Sterksen willen kijken en daar is ook de mogelijkheid voor. Maar voor nu hebben we genoeg uitdagingen bij Atos liggen!

‘’The only way to do great work, is to love what you do’’.

Wafae is één van de vele collega’s binnen de afdeling RPO en Sterksen. Bij RPO werken we voor diverse klanten zoals Vreugendenhil, Stater, Glencore Agriculture en dus Atos! Dit zijn veel uiteenlopende projecten, dus zijn we inmiddels met meer dan 20 RPO collega’s. Ben jij ook enthousiast geworden over werken bij Sterksen? Op dit moment zijn wij op zoek naar (onder andere) een RPO Recruiter! Bekijk hier onze actuele vacatures.

Naast RPO beschikken we bij Sterksen ook over afdelingen zoals Finance, Marketing, Backoffice en nog veel meer. Over welke collega of afdeling zou jij meer willen weten?