Werken bij Sterksen: Ingeborg van Interim Solutions

Binnen Sterksen Interim Solutions hebben de consultants verschillende expertises. Zoals je van ons gewend bent, staan we voor je klaar voor het invullen van (tijdelijke) IT vacatures. Maar ook voor tijdelijke versterking op Recruitment én HR vlak kunnen we jou van dienst zijn. Sinds dit jaar ligt bij Interim Solutions ook meer focus op HR rollen (zoals HR managers), en daarom hebben wij Ingeborg aan ons team toegevoegd! Hieronder kun je lezen hoe haar rol bij Sterksen eruit ziet en wat ze er tot nu toe van vindt om onze organisatie te versterk(s)en!

Sinds wanneer werk je bij Sterksen en hoe ben je hier terecht gekomen?

“Mijn directe collega, Angelique Vierhout heeft mij benaderd via Linkedin. Tijdens onze eerste belafspraak voelde ik meteen een klik! We bespraken onze werkwijzen en wensen en deze kwamen erg overeen. Na meerdere fijne gesprekken met verschillende collega’s ben ik op 17 mei gestart bij Sterksen, waar ik ontzettend welkom ben ontvangen.”

Hoe ziet jouw rol binnen Sterksen er uit?

“Ik richt me met name op Interim HR rollen. Dus tijdelijke opdrachten, bijvoorbeeld bij een zwangerschapsverlof of voor een project. De functies variëren van zowel HR-medewerker tot aan de HR-manager als een Coördinator Opleidingen, alle opdrachten op het gebied van HRM. Dit is een geheel nieuwe rol binnen Sterksen, dus ik mag het vanaf het begin af aan opbouwen! Erg leuk om mijn netwerk uit te breiden!

Wat vind je het leukste aan je werk?

“Het allerleukste van mijn functie is zowel een blije klant als een blije kandidaat! Als partijen aangeven blij te zijn met je hulp en je moeite waarderen.
Hoe fijn is het als ze later nog eens bij je terugkomen! Je bouwt een band op met klanten en kandidaten. Omdat ik nog niet zo heel lang werkzaam ben bij Sterksen ben ik me dan ook echt aan het richten op het opbouwen van die band. Ik ben hard op weg om een goede talentpool te maken waaruit ik kan putten bij de opdrachten die ik binnenkrijg.
Ook de omgang met collega’s binnen Sterksen is erg prettig. Iedereen staat voor elkaar klaar en niets is te veel gevraagd!

Waarom zouden werkgevers moeten investeren in een goede HR afdeling?

“Ik zie echt de meerwaarde in van een goed georganiseerde HR-afdeling. Dit omdat je alleen kunt groeien als je de juiste mensen bij je hebt werken. Mensen die er met hun inzet samen voor zorgen dat de organisatie hun doelen behaalt.
Ik geloof dat gelukkige medewerkers beter presteren, minder vaak ziek zijn, gemotiveerd blijven en langer bij een organisatie willen werken.
Een perfecte combinatie dus; medewerkers die happy zijn en een organisatie die groeit!”

Hoe zie jij de toekomst van Sterksen Interim Solutions voor je?

“Ik geloof dat er op Interim HR gebied nog enorm veel te halen is. Zeker in deze onzekere tijden van corona. Er zijn voldoende interim kandidaten beschikbaar die echt een meerwaarde kunnen zijn voor organisaties. Ik verwacht nog veel van hen samen te kunnen brengen. Dat geldt niet alleen op HR-gebied, maar ook voor recruitment en ICT. Ook op de langere termijn hoop ik dat we met ons team kunnen blijven groeien, daar zijn we hard mee op weg! We hebben laatst de 100 runners bereikt! Op naar de volgende 100!

Ben je zelf op zoek naar tijdelijke HR versterking voor jouw organisatie? Bekijk dan hier meer informatie over Interim Solutions, of ga meteen naar de HR Interim pagina! Natuurlijk kun je ook direct contact opnemen met Ingeborg. Dit kan via ingeborg.van.der.heijden@sterksen.com of door te bellen/appen naar +316 14 33 29 23. Ben je zelf recruiter en lijkt het jou leuk om het team van Interim Solutions te versterken? Of ben je benieuwd naar de andere rollen bij Sterksen? Neem dan een kijkje op onze werkenbij website.