Total Talent Management

Een geïntegreerde recruitmentaanpak voor vaste en tijdelijke werknemers

Total Talent Flow

Total Talent Flow 

In de huidige arbeidsmarkt is het belangrijk om de beste professionals in de markt aan jouw organisatie te binden, ongeacht de contractvorm die daaraan ten grondslag ligt. Sterksen levert hiervoor een complete Total Talent Management (ook wel Total Talent Flow) oplossing die jou als opdrachtgever volledig ontzorgt. Dit resulteert in het binnenhalen van de juiste talenten op de juiste plek, maar ook in grote besparingen op de inhuur van vaste en tijdelijke professionals.

Wat is Total Talent Management (TTF)?

Wat houdt Total Talent Flow exact in? Total Talent flow draait om het ontwikkelen van specifieke talentgroepen met de juiste skills, zodat werknemers klaargestoomd worden om nieuwe en toekomstige functies te vervullen. Het is een grotere uitdaging omdat het de coördinatie vereist van een reeks HR-taken in plaats van alleen het bijhouden van talent en vacatures.

Een Total Talent Flow oplossing brengt de inhuur van alle vaste en tijdelijke professionals samen in één geïntegreerde recruitment aanpak. Dit zorgt ervoor dat het juiste talent op de juiste plek zit, ongeacht de contractvorm, en dat alle risico’s en uitdagingen inzichtelijk en onder controle zijn.

Bouw een duurzaam systeem voor talentmanagement

Iedereen heeft talenten en dat maakt een persoon uniek. Mensen die hun talenten op het werk kunnen gebruiken en ontwikkelen zijn efficiënter, meer betrokken en productiever. Door voort te bouwen op de sterke punten van een werknemer en een op sterke punten gebaseerde cultuur te creëren, kunnen teams snel leren en succesvoller zijn in hun werk. Zo ontstaat een verbonden bedrijf dat mensen in staat stelt slimmer te werken en beter te leven. Hoewel talenten vaak van nature aanwezig zijn, moeten ze toch worden ontwikkeld. Professionele pianisten bijvoorbeeld hebben vaak van meet af aan een natuurlijk talent, maar ze moeten toch oefenen om verder te komen in hun carrière. Afdelingen moeten de talenten van hun werknemers identificeren, ze laten groeien en ze delen met de rest van het bedrijf om algemeen zakelijk succes te genereren.

In plaats van uw talent te hamsteren, moet u streven naar een cultuur waarin talent wordt gedeeld. Bedrijven moeten hun talent delen om te gedijen, en door een inclusieve cultuur van talentmanagement te creëren, kunnen ze hun werknemers aanmoedigen om hun eigen sterke punten te ontdekken, wat resulteert in een gelukkiger en meer betrokken personeelsbestand. Er is zeker een verband tussen een betrokken personeelsbestand en het behouden van talent. Als een bedrijf een flexibele werkomgeving kan ontwikkelen die leren en ontwikkelen aanmoedigt, zal het de strijd om talent winnen.

Een HR totaalaanpak

Natuurlijk gaat het bij onze Total Talent Management aanpak om meer dan het oplossen van het (vaste en tijdelijke) personeelsvraagstuk. De gehele HR-cyclus van aanwerving, ontwikkeling, beoordeling en beloning, doorstroom en uitstroom, voor zowel vast en flexibel personeel, wordt integraal ingericht. Hierbij komen ook thema’s bij kijken zoals jobmarketing, recruitment data en tooling, employer branding en andere HR-gerelateerde zaken. Het is een totaaloplossing: graag kijken we met jou samen naar wat jouw organisatie nodig heeft in een TTM strategie. Wil je hier meer over weten? Neem dan contact op met Erik Hollander

Total Talent Oplossing

Rob van de Ven (Head of MSP Solutions) vertelt je meer over de mogelijkheden!

Waarom Total Talent Management?
  • Geïntegreerde aanpak
  • Lagere kosten
  • Beter inhuurproces
  • Alle facetten van HR

Total Talent Management bij Sterksen betekent gegarandeerd:

Snel, krachtig en efficiënt

U profiteert optimaal van onze jarenlange recruitmentervaring en kennis van de nieuwste tools en systemen.

Maximale flexibiliteit

U kiest zelf uit een overzichtelijk aanbod van diensten en modules waarvan u gebruik wilt maken.

Minder kosten

U betaalt minder dan bij een traditioneel bureau en kunt budgetten opstellen voor alle activiteiten die wij voor u uitvoeren.

Volledige ontzorging

U richt zich op de kerntaken van uw bedrijf, terwijl wij voor u op zoek gaan naar nieuw talent.

Klanten en cases