Introductie

Stap in de wereld van vriesverse groenten, kruiden en fruit en laat je verrassen door de innovatieve omgeving van Ardo.
“Wij zijn gepassioneerd door mensen, onze planeet en onze producten en het is onze grote ambitie om deze drie elementen in een optimaal evenwicht te houden”.

Organisatie

Onze opdrachtgever Ardo, produceert kwalitatieve vriesverse groenten, kruiden en fruit voor een wereldwijd groeiende markt. Dit gebeurt op een duurzame manier, met respect voor mens én milieu. Want zij bewaren wat de natuur hen geeft.
Ardo is aanwezig in alle segmenten van de markt en zijn steeds op zoek naar nieuwe producten en trends. Deze continue zoektocht helpt om de klanten steeds opnieuw unieke, innovatieve en heerlijke producten aan te bieden. Het gevarieerd assortiment voldoet aan de eisen van de markt en al de producten worden geteeld, geoogst en verwerkt met de grootste zorg en toewijding.
Ardo gaat proactief op zoek naar steeds duurzamere landbouwproductie-methodes. Zij hebben haar ambities vertaald in het MIMOSA-programma, dat staat voor Minimum Impact & Maximum Output Sustainable Agriculture (= duurzame landbouw met minimale impact en maximale opbrengst).

Dit van origine Belgisch familiebedrijf, bestaat wereldwijd uit zo’n 4.000 medewerkers, is actief in 9 landen met in totaal 21 productie sites. In Nederland (Zundert) bestaat de organisatie uit een fabriek, verkoopkantoor en distributie.

Functie

Als Support Engineer ben jij een belangrijke schakel in de ondersteuning van de eindgebruikers. Je bent verantwoordelijk voor de tweedelijns- en on-site technische ondersteuning voor de IT-processen van de organisatie. Daarnaast zoek je proactief naar oplossingen voor terugkerende issues.
Je werkt samen met een team van Support Engineers in Belgie en bent het aanspreekpunt voor collega’s bij binnenkomende incidenten en wijzigingsverzoeken die jij beheert in een ITSM-systeem.
Daarnaast werk je nauw samen met zowel de applicatie- als de infrastructuur afdeling.
Je pakt kleinere, afgebakende verbeterprojecten op.

Jouw rol in het IT-team:

 • Je onderhoudt nauw contact met interne en externe partijen waarbij klanttevredenheid voorop staat.
 • Je signaleert en analyseert problemen, lost deze op en zorgt voor heldere documentatie. Heldere communicatie, zowel naar de eindgebruiker als naar je collega’s.
 • Je formuleert concrete initiatieven voor verbetering en innovatie, in samenwerking met collega’s. Dit doe je bijvoorbeeld door afbeeldingen of scripts in te zetten om je tijd efficiënter in te delen, of door soft- en hardware te vernieuwen om een ​​betere gebruikerservaring te creëren.
 • Je beheert je eigen tijd autonoom. Bij complexere problemen, waarbij je zelf de expertise mist, neem je het initiatief om de ‘deskundige’ collega (administrateur of ingenieur) erbij te betrekken en zo jezelf te ontwikkelen. Daarnaast beheer je de middelen die nodig zijn om de gebruikerservaring naar een hoog niveau te brengen.
 • Je documenteert alle gebruikersmeldingen van (geavanceerde) IT-problemen.
 • Je voert operationele- en projectopdrachten uit voor het opzetten, uitbreiden en verbeteren van de IT-dienstverlening.
 • Je handelt zelfstandig de aan jou toegewezen tickets af op basis van jouw opgebouwde expertise.

Functie-eisen

 • Je bent in het bezit van een diploma/certificaat in IT en hebt minimaal 3 jaar relevante ervaring.
 • Daarnaast beschik je over brede IT-kennis.
 • Je hebt bij voorkeur voldoende ervaring met een servicedeskmethodiek (bij voorkeur ITIL) met een sterk gevoel voor service, je handelt klantgericht en hanteert het principe ‘first time right’.
 • Je bent bekend met de volgende applicaties en apparaten:
  Microsoft-besturingssystemen, backoffice en applicatiesoftware
  Samenwerkingstools (Office 365, Teams…)
  Beheersoftware (Active Directory, SCCM, O365, SOTI MobiControl)
  Kantoor- en fabrieksapparatuur (heftruckterminals, handscanners, (label)printers)
 • Je kunt problemen kritisch signaleren en snel oplossingen ter tafel brengen.
 • Je hebt oog voor detail en levert kwaliteit aan de eindgebruiker
 • Je bent geduldig, stressbestendig, durft initiatief te nemen en werkt autonoom, maar met een sterke geest voor teamwerk en samenwerking.
 • Je handelt georganiseerd en gestructureerd en anticipeert en beheert je tijd efficiënt.
 • Je drukt je zowel mondeling als schriftelijk helder uit en kunt de behoeften van (toekomstige) gebruikers begrijpen, vertalen en beantwoorden.
 • Je hebt een goede kennis van het Nederlands en het Engels en kunt je uitdrukken in het Frans.

Aanbod

Wij bieden je de kans om deel uit te maken van een authentiek en duurzaam internationaal bedrijf, met doorgroeimogelijkheden en de vrijheid om actief deel te nemen aan het vormgeven van het bedrijf en de mogelijkheid om je professioneel te ontwikkelen. Wij zorgen voor onze mensen en creëren een gezinsvriendelijke omgeving door u de flexibiliteit te bieden om 2 dagen per week vanuit huis te werken.
Verder bieden we een marktconform salaris.
En uiteraard goede arbeidsvoorwaarden, waaronder een vaste eindejaarsuitkering, 25 vakantiedagen en 9,5 ADV dagen
Verder een pensioenregeling en de mogelijkheid om deel te nemen aan diverse verzekeringen
Reiskostenvergoeding € 0,23 per kilometer
Ruime ontwikkelingsmogelijkheden.

Sollicitatie

Yvonne van Amelsvoort
M: +31 6 41902316
yvonne.van.amelsvoort@sterksen.com