Sterksen wint tender Recruitment Solutions RPO & MSP Ricoh Nederland

Sterksen, gespecialiseerd marktleider in innovatieve recruitment oplossingen, is trots te melden dat zij de tender van Ricoh Nederland heeft gewonnen m.b.t. de uitvoering van de werving van alle vaste medewerkers en tijdelijke externen.  De dienstverlening zal ingaan per 1 december 2015. Sterksen zal hierin naast het vervullen van de actuele wervingsvraag vanuit Ricoh zorgen voor een aanpassing van de recruitment-aanpak om te komen tot een toekomstbestendige en geïntegreerde sourcing strategie gericht op zowel de vaste als de flexibele arbeidsmarkt.

Ricoh is wereldwijde marktleider in IT- en documentmanagementoplossingen. Ricoh Nederland is een solide bedrijf met ruim 1200 werknemers. Ricoh laat mensen beter en makkelijker werken en leven. Daarnaast helpt Ricoh klanten informatie en documenten effectiever te organiseren en creëren. Ook en vooral in een wereld waarin de hoeveelheid data explosief groeit.

Sterksen werkt sinds 2002 aan innovatieve recruitment-dienstverlening binnen IT & Technology-recruitment en gespecialiseerrico kantoorde RPO-dienstverlening. Vanuit onze kantoren in Breda en Amsterdam bewerken wij zowel de Nederlandse als de internationale markt, met een focus op noordwest Europa. Sterksen is lid van de Recruitment Process Outsourcing Association (RPOA) en is NEN ISO 4400-1 gecertificeerd door de Stichting Normering Arbeid.