Sterksen neemt RPO dienstverlener Fellowsgroup over

Per 1 april jl. heeft Sterksen de overname van FellowsGroup afgerond. Met deze overname verstevigt de combinatie haar positie in Nederland op het gebied van gespecialiseerde recruitment services.

Sterksen is opgericht in 2002 en levert een portfolio aan innovatieve recruitment diensten: gespecialiseerde search in IT & Technology, Executive Search en RPO (Recruitment Process Outsourcing). Middels RPO biedt Sterksen haar klanten flexibiliteit en kosten- en performance voordeel ten opzichte van het zelf inrichten van een eigen recruitment functie. Met een operatie van 50 man werkt Sterksen vanuit haar kantoren in Breda en Amsterdam aan de serviceverlening voor gerenommeerde corporate klanten. Sterksen is evenals FellowsGroup lid van RPOA (Recruitment Process Outsourcing Association) en is NEN ISO 4400-1 en SNA gecertificeerd.

Met de transactie treedt Marko Hol per genoemde datum toe tot de directie van Sterksen. De strategie van de onderneming blijft ongewijzigd: klanten ondersteunen bij de uitvoering van gespecialiseerde recruitment dienstverlening en de organisatie en uitvoering van RPO solutions. De gecombineerde operatie verstevigt haar leidende positie in de Nederlandse Recruitment en RPO services markt.

Voor meer informatie over Sterksen en onze dienstverlening kunt u eenvoudig terecht bij Marko Hol, marko.hol@sterksentm3.srsx.nl (06 15076961) of Paul Storimans, paul.storimans@sterksentm3.srsx.nl (06 55 15 25 91).