Sterksen neemt afscheid van Paul Storimans

Beste lezer,

In de afgelopen 17 jaar heeft mijn kompaan Paul Storimans met veel plezier en toewijding gewerkt aan het uitbouwen van Sterksen tot een niveau dat we bij start in 2002 nooit hadden kunnen vermoeden. We zijn trots op wat we hebben bereikt en we zijn trots op de fantastische mensen die we aan ons hebben kunnen binden.

Op 1 december 2019, exact 17 jaar na de start van Sterksen, stopt Paul in zijn huidige rol. In de afgelopen periode heeft Paul reeds een deel van zijn taken overgedragen aan verschillende collega’s, en is hij zich vooral gaan richten op new business development. Dit heeft echter nog niet geleid tot de beoogde rust in zijn agenda, reden om nu definitief te kiezen voor een andere invulling van zijn work-life balance.

De periode van december tot en met april is een periode van bezinning, waarin Paul geen actieve rol meer zal hebben binnen Sterksen. Wel blijft Paul na deze periode actief betrokken bij Sterksen in een rol als adviseur van de directie. Paul blijft zodoende bereikbaar op de bekende Sterksen-contact gegevens, maar is geen aanspreekpunt meer voor operationele zaken.

Tegelijk met het uittreden van Paul, treden per 1 december mijn collega’s Erik Hollander en Patricia Verkerk toe tot de directie van Sterksen in de rol van commercieel directeur (Erik) respectievelijk operationeel directeur (Patricia). Ikzelf blijf algemeen directeur binnen Sterksen, en daarmee gaan we verder met een 3-koppig directie-team in 2020.

Ik (en met mij alle andere Sterksen collega’s) ben Paul enorm dankbaar voor wat hij voor Sterksen heeft gedaan in de afgelopen 17 jaar, en ik ben blij dat hij ons met goede raad zal blijven helpen bij het verder uitbouwen van onze dienstverlening.

We hopen je hiermee voldoende te hebben geïnformeerd, maar Paul, Erik, Patricia en ik zijn natuurlijk altijd bereikbaar voor verdere vragen als je hier prijs op stelt.
Dank voor jouw aandacht.

Met vriendelijke groet,

Donald Derksen
Algemeen Directeur
Sterksen