Sterksen is FD Gazelle 2016

Breda, 12 oktober 2016

Sterksen is voor het 2de jaar op rij winnaar FD Gazelle Award 2016 (categorie middelgroot, omzet €2 tot €30 miljoen). Ieder jaar reikt  Het Financiële Dagblad de FD Gazellen Awards uit aan de snelst groeiende ondernemingen van Nederland. In 2016 worden de FD Gazellen voor de 13e keer uitgereikt.

De FD Gazellen worden opgedeeld naar provincie en omzetgrootte. De snelste groeier binnen elke categorie (klein, middel en groot) wint de Gouden Gazellen Award. FD Gazellen zijn bedrijven die een uitzonderlijke groei laten zien over de laatste drie jaar (ten minste 20%). Verder zijn deze bedrijven winstgevend en financieel solide.

Sterksen is bijzonder trots om deze erkenning voor de inzet toegekend te krijgen. Door de investering in nieuwe recruitment consultants, onze interne opleidingen en innovatie van onze dienstverlening is het gelukt om jaarlijks een sterke groei te realiseren in een zeer competitieve markt met behoud van onze hoge kwaliteitsstandaarden.

De uitreiking van de gouden Gazellen vindt plaats op 24 november in het Evoluon in Eindhoven.

Over Sterksen:

Sterksen werkt sinds 2002 aan innovatieve recruitment-dienstverlening en is marktleider binnen de IT & Technology-recruitment en gespecialiseerde RPO-dienstverlening. Vanuit onze kantoren in Breda en Utrecht bewerken wij zowel de Nederlandse als de internationale markt, met een focus op noordwest Europa. In 2014 heeft Sterksen meer dan 450 vacatures vervuld binnen IT & Technology en in 2015 meer dan 500. En in 2016 zal dat aantal naar inschatting tussen de 550-600 uitkomen.

Voor meer informatie of vragen kunt u contact opnemen met Marko Hol, marketing@sterksentm3.srsx.nl