Sterksen bestaat 15 jaar!

Sterksen, in 2002 opgericht door Paul Storimans en Donald Derksen, bestaat in 2017 al weer 15 jaar!
Wat niet veel mensen weten is dat de naam Sterksen -een samenvoeging van de achternamen van beide oprichters- eigenlijk slechts bedoeld was als een tijdelijke werknaam totdat een definitieve naam voor de ambitieuze onderneming zou zijn bedacht. Uiteindelijk is de naam een eigen leven gaan leiden en inmiddels als zodanig een begrip in de Nederlandse gespecialiseerde recruitment markt..

Er is veel gebeurt in 15 jaar!
Het oorspronkelijke Sterksen Advies B.V. richtte zich met name op de bemiddeling van IT-Professionals met een specialisatie in ERP, met name SAP-professionals.
Later zijn daar ander IT specialismen bijgekomen. Afgelopen jaar bemiddelde Sterksen meer dan 1000 (IT) professionals, en dat aantal groeit nog elk jaar, inmiddels ook voor een steeds groter deel internationaal.
Ook in haar diensten niveau is Sterksen hard gegroeid. Naast de IT & Technology-recruitment praktijk introduceerde Sterksen in 2004 de gespecialiseerde RPO (Recruitment Process Outsourcing) -dienstverlening in Nederland.

Sterksen heeft sindsdien haar rol als RPO ‘thought leader’ weten te behouden, maar ook in het aantal RPO-contracten als in de ontwikkeling van onze unieke maatwerk RPO-servicemodellen heeft Sterksen een leidende positie.

Meer recente ontwikkelingen zijn de introductie van ons Executive Search label (2012) gericht op intensieve Senior Executive search-trajecten voor onze internationale klanten.
Tevens hebben we sinds 2015 onze klantbediening uitgebreid met het sourcen van interim professionals inclusief het bijbehorende contract management.

Sterksen is trots op haar leidende rol in de ontwikkeling van de innovatieve recruitment-dienstverlening in de Nederlandse markt. Inmiddels werken we met een totale workforce van meer dan 65 professionals vanuit onze kantoren in Breda en Utrecht. Onze volgende stap is het verder internationaal uitbouwen van onze services.

Sterksen is lid van de Recruitment Process Outsourcing Association (RPOA) en is NEN ISO 4400-1 gecertificeerd door de Stichting Normering Arbeid.