Introductie

Ben jij als Solution Architect op zoek naar een nieuwe uitdaging binnen een internationale omgeving? Herken jij je in kernwaarden als verandering en evolutie? Haal dan nu het maximale uit jezelf!

Organisatie

Voor één van ’s werelds snelst groeiende energieopslagbedrijven zijn wij op zoek naar een ervaren Solution Architect. In 2006 startte deze organisatie zijn energieopslagactiviteiten met vier terminals. Inmiddels beschikken zij over 17 geavanceerde terminals verspreid over vijf continenten. Dit zijn ultramoderne greenfield-terminals met een enorm hoog servicelevel. Er wordt voortdurend geïnvesteerd in innovatieve, duurzame oplossingen die daarbij de ecologische voetafdruk verkleinen. In zijn totaliteit bedraagt de opslagcapaciteit maar liefst 10 miljoen m3.

De ambitie van deze organisatie is het werken aan energieopslag- en mengoplossingen die energiealternatieven mogelijk maken. Ze verbinden wereldwijd diverse markten via leidingen, tanks, schepen of treinen. De organisatie telt inmiddels ruim 1100 medewerkers, van 40 nationaliteiten in 14 landen.

Functie

In deze rol ben je een cruciale factor op het gebied van design, development en implementatie van het IT systeem. De focus ligt op hoe het IT systeem processen, systeemintegratie en gebruikersautorisaties op alle locaties van de organisatie kan ondersteunen. In deze rol ben je verantwoordelijk voor het definiëren van de richtlijnen, standaarden en principes. Je monitort en boekt vooruitgang in de overeengekomen gedefinieerde resultaten. Daarnaast stimuleer je de besluitvorming op het juiste niveau. Je coördineert de input vanuit de business en coacht en begeleidt de developers en test engineers.

De organisatie zoekt een nieuwe collega die in staat is om de technische vertaalslag te maken tussen de business en development. Een kandidaat die ervaring heeft met het coachen en begeleiden van developers en die tegelijkertijd de expertise in huis heeft om alle functiegebieden te beheersen.

Functie-eisen

Om deze rol succesvol in te vullen, beschik je over de volgende kwaliteiten en vaardigheden:

 • Brede technische kennis en expertise op het gebied van applicatieontwerp, roadmaps en architectuur (inclusief Cloud en de nieuwste technologieën);
 • Minimaal 5 jaar ervaring met low code platform design/verbeteringen. (Ervaring met Oracle Apex is een grote pré);
 • Uitstekend begrip van systeemintegratiemodellen en ITIL;
 • Aantoonbare ervaring om grootschalige IT projecten op te leveren;
 • Ervaring met het coachen van het development team;
 • Uitstekende communicatieve vaardigheden in zowel Nederlands als Business Engels;
 • Ruime ervaring met stevig stakeholdermanagement.

Aanbod

Wat heeft de organisatie te bieden?

 • Boven marktconform salaris;
 • 15% bonus over het jaarsalaris;
 • Reiskostenvergoeding;
 • 27 vakantiedagen;
 • Mogelijkheid tot hybride werken.

Inlichtingen

Jeske Sterk M: +31 6 571 269 68 T: +31 88 044 2000

Sollicitatie

Jeske Sterk M: +31 6 571 269 68 T: +31 88 044 2000