Recruitment Outsourcing, IT- & Executive-search

TechCube

Wij doen recruitment nét even anders dan veel kandidaten en opdrachtgevers gewend zijn. Wij zetten namelijk de kandidaat centraal in het proces en dat is niet zonder reden. In de huidige arbeidsmarkt zijn goede developers heel erg gewild (ja, jij!) en zij hebben vele opties, werkplekken en functies om uit te kiezen. En juist deze kandidaten willen wij graag helpen met het maken van de juiste keuze.

Hoe wij te werk gaan is als volgt: allereerst komen we graag in contact met jou, de perfecte kandidaat. Dus ben jij de development professional met ervaring in C#/.NET, JAVA, Python, php of Javascript en ben jij toe aan een nieuwe (of misschien wel de eerste) stap in je carrière? Dan kun je bij ons terecht! Wij willen uitgebreid het gesprek met je aangaan. Wat kun je? Waar heb je het meest affiniteit mee? Naar wat voor werkomgeving zoek je? In welke regio wil jij werken? Wanneer wij denken te weten wat de ideale baan is voor jou, gaan we in ons portfolio van opdrachtgevers kijken waar jij het beste past. Sterker nog, we kijken natuurlijk ook verder dan ons portfolio en beperken ons niet enkel tot de bedrijven waar wij al contact mee hebben: zo vinden we voor jou de perfecte plek.

Daarna houdt het natuurlijk niet op, we begeleiden je namelijk graag tijdens het gehele proces. Dus niet alleen brengen we je in contact met de juiste werkgever, we bereiden je ook voor op de sollicitatiegesprekken en staan je bij in de onderhandelingen: we willen immers dat uit wat de werkgever biedt en jouw wensen en ambities een mooi voorstel ontstaat. Wij voorzien je van feedback vanuit de werkgever en ten slotte zijn wij hopelijk de eersten die jou mogen feliciteren met je nieuwe baan!

Doordat TechCube een nieuwe tak binnen Sterksen is, nemen we een groot netwerk en veel ervaring in recruitment mee. Sterksen bestaat namelijk al sinds 2002 en is inmiddels een bekende naam in de IT recruitment. Dit in combinatie met onze gedrevenheid en interesse voor het development vak maakt dat wij de perfecte partij zijn om developers te helpen in de huidige, veranderende IT arbeidsmarkt. Mogen wij jou ook overtuigen? Neem dan contact met ons op!

Achter TechCube

Hallo! Mijn naam is Juul Masseurs. Ik ben al bijna 4 jaar actief in IT Recruitment, met de focus op Software Development. Dagelijks sta ik met kandidaat en klant in contact om voor beiden de perfecte match te vinden en om beiden van de juiste behoeften te voorzien. Ben jij op zoek naar een een nieuwe uitdaging als software developer of ben je juist op zoek naar zo’n professional? Graag ga ik dan het gesprek met je aan om te kijken of ik jou/jullie kan helpen!

Meer informatie nodig?

Bemiddeling door TechCube betekent gegarandeerd:
Snelle en effectieve IT Recruitment

U profiteert van jarenlange expertise, de beste technologie en de meest actuele marktinformatie.

Alleen topkandidaten

Door middel van één-op-één proactief benaderen van kandidaten, vinden wij het talent dat perfect bij uw organisatie past.

Persoonlijke benadering

Regelmatig tevredenheidsonderzoek bevestigt dat zowel opdrachtgevers als kandidaten onze persoonlijke en vertrouwelijke benadering waarderen.

Internationale focus

Sterksen werft niet alleen in Nederland, maar ook in België, Duitsland, Frankrijk en Engeland.