IT Search Recruitment

Combinatie van kennis en actieve benadering

IT Recruitment

IT Recruitment door Sterksen

Het is geen nieuws dat IT talent tegenwoordig lastig te vinden is, en IT recruitment is dan ook een vak apart. Bij Sterksen staan we sinds onze start in 2002 al bekend om het werven van IT specialisten. Denk bijvoorbeeld aan vacatures in de richting van SAP Experts, Software Engineers, Data Architecten en Systeembeheerders. Door onze jarenlange expertise in het werven van dit soort functies hebben onze recruiters een groot netwerk opgebouwd en mogen we onszelf marktleider noemen binnen IT recruitment.

Tools binnen I(C)T recruitment

Het vinden van de juiste kandidaat binnen een complexe en competitieve markt is een intensief proces. Bij Sterksen spelen we hier op in door gebruik te maken van (naast ons eigen netwerk en onze grote database) A.I. sourcing tools, contacttools, diverse jobboards en data platformen zoals LinkedIn Talent Insights. Onze succesformule is een combinatie van kennis, ervaring én een persoonlijke benadering. Deze persoonlijke benadering geldt niet alleen richting de kandidaten, maar ook richting de opdrachtgever. Wij luisteren met oprechte interesse naar jouw wensen en weten de beste kandidaten te werven. Dit doen wij door proactief te hunten naar IT’ers die matchen bij jouw bedrijfscultuur.

Recruitment proces bij Sterksen

Wanneer je besluit jouw lastig in te vullen IT vacatures bij Sterksen onder te brengen, volgt er eerst een uitgebreide intake. We willen niet enkel weten naar welke functie wordt gezocht, maar ook welke harde eisen, nice-to-have’s en persoonlijke eigenschappen er worden verwacht van de perfecte kandidaat. Vervolgens zetten wij de search op binnen ons eigen netwerk en onze database, maar ook op verschillende online platformen gaan we op zoek. Wij gaan eerst met mogelijke kandidaten in gesprek en leggen vervolgens de beste matches bij jou voor. Gedurende het sollicitatieproces blijven we met zowel klant als kandidaat in contact, om zo verrassingen te voorkomen. Aan het eind van het traject hopen we de kandidaat te mogen bellen met het goede nieuws en jou te feliciteren met een passende nieuwe aanwinst voor de organisatie.

Contact

Wil je meer weten over het IT recruitment proces bij Sterksen? Neem dan contact op met Julianne Maas via de contactgegevens rechts bovenaan de pagina of vul het contactformulier in.

Vind de ideale IT'er

Julianne Maas vertelt je graag alles over de mogelijkheden.

Waarom IT Recruitment?
  • IT Recruitment op topniveau
  • Beheer van het gehele wervingsproces
  • Proactieve search en Multichannel inzet
  • Jarenlange ervaring en expertise voor u aan het werk

IT Recruitment bij Sterksen betekent gegarandeerd:

Snelle en effectieve IT Recruitment

U profiteert van jarenlange expertise, de beste technologie en de meest actuele marktinformatie.

Alleen topkandidaten

Door middel van één-op-één proactief benaderen van kandidaten, vinden wij het talent dat perfect bij uw organisatie past.

Persoonlijke benadering

Regelmatig tevredenheidsonderzoek bevestigt dat zowel opdrachtgevers als kandidaten onze persoonlijke en vertrouwelijke benadering waarderen.

Internationale focus

Sterksen werft niet alleen in Nederland, maar ook in België, Duitsland, Frankrijk en Engeland.