Recruitment Outsourcing, IT- & Executive-search
Interim IT Uw flexibele schil van Interim Professionals

Interim IT

Interim IT-professionals moeilijk te vinden? Niet als je kiest voor Sterksen! Wij hebben een groot netwerk en jarenlange ervaring met het overtuigen van de meest kritische kandidaten. Wij regelen dat de allerbeste interim IT-professionals bij jou aan tafel schuiven.

De behoefte in kaart

Onze business unit Interim IT bemiddelt de beste interim IT-professionals. We nemen je het werk uit handen en ontzorgen volledig. We gaan graag met je in gesprek om in kaart te brengen wat de daadwerkelijke behoefte van jouw organisatie is. En omdat we je goed leren kennen, kunnen we kandidaten ook goed informeren. Die praktische aanpak – gekoppeld aan actuele kennis van de markt en professionals én 15 jaar ervaring in recruitment – garandeert dat wij de beste kandidaten selecteren. En dat allemaal binnen jouw planning en budget.

Van werven tot selecteren

Als je ons benadert met de vraag ‘help ons een tijdelijk tekort aan IT-professionals op te lossen’, dan gaan we in gesprek. Wat voor type mens heb je nodig? Welke kwaliteiten zijn gewenst? Welke ervaring? Welke mindset? De volgende stap is dat we gaan zoeken naar beschikbare IT-professionals die passen in jouw ideaalplaatje. Eerst doen we de voorselectie, daarna krijg je een introductiedossier met de meest relevante kandidaten. Samen met jou maken we een shortlist, plannen we de gesprekken en selecteren we de beste kandidaat.

We blijven in contact

We houden contact – met jou én met de nieuwe interim IT-professional. Zo zorgen we ervoor dat jullie beiden tevreden blijven. Deze extra aandacht voor klant en kandidaat resulteert in een slagingspercentage van maar liefst 90%.

Vind de ideale interim professional

Jasper Bruggink vertelt u alles over de mogelijkheden.

Waarom Interim IT?
  • Snelle en flexibele dienstverlening
  • Transparantie in het proces
  • Zorgvuldige selectie
  • Ervaren recruitment consultants

Interim SAP professional?

Specifiek op zoek naar een tijdelijke SAP professional? Benieuwd naar onze aanpak en ervaring met het vinden van de beste SAP specialisten?

Best beschikbare kandidaten

Door het proactief benaderen zijn wij in staat om de best beschikbare kandidaat te identificeren.

Snel en efficient

Capaciteit om direct te starten, kennis en kunde in huis om een zorgvuldige selectie te maken

Netwerk en track record

Door onze persoonlijke en vertrouwelijke benadering tevreden kandidaten en klanten.

Focus en specialisatie

Toegewijd team dat zich enkel bezighoudt met Interim posities.