Introductie

Ben jij klaar om een verschil te maken in de financiële markten? De Autoriteit Financiële Markten (AFM) zoekt een proactieve en enthousiaste secretaresse om ons team te versterken! Bij de AFM werken wij aan eerlijke en transparante financiële markten, met behulp van de nieuwste digitale en internationale ontwikkelingen. Als secretaresse speel jij een cruciale rol in het ondersteunen van onze afdelingen. Hierdoor ben je nauw betrokken bij alles wat zich op de werkvloer afspeelt en kun je bijdragen aan het optimaliseren van onze administratieve processen, waardoor wij ons toezicht verder kunnen professionaliseren. Sluit je aan en draag bij aan een veilige en transparante financiële sector!


Organisatie

Bij de Autoriteit Financiële Markten (AFM) werk je samen met ruim 650 professionals aan het verbeteren van de financiële sector. Je zorgt voor eerlijke, duidelijke en transparante financiële markten en werkt aan complexe en actuele onderwerpen die uniek inzicht geven in de sector. Jouw visie en inbreng zijn waardevol voor zowel de AFM als jouw eigen groei en carrière. Ons kantoor bevindt zich in hartje Amsterdam aan de Vijzelgracht, met de Noord-Zuidlijn voor de deur, en we bieden een gezonde balans tussen werken op kantoor en thuis.

De AFM wil een afspiegeling zijn van de samenleving en een werkgever waar iedereen zichzelf kan zijn. Met een divers team qua ervaring, achtergrond en expertise streven we ernaar onze taak voortdurend zo goed mogelijk uit te voeren. We erkennen en benutten het talent en potentieel van elke medewerker, wat ons helpt de uitdagingen als gedragstoezichthouder effectief aan te pakken.

Functie

Als secretaresse ga jij deel uitmaken van het secretariaat Accounttoezicht/Retail. Zij werken voor de afdelingen ‘Verzekeren en Pensioen’, ‘Lenen, Sparen & Retailbeleggen’ en ‘Accounttoezicht’. Binnen deze drie afdelingen zijn ruim 120 collega’s werkzaam. Eén van de belangrijkste taken is te zorgen dat transparantie en kwaliteit van de financiële dienstverlening aan consumenten wordt verbeterd.Het secretariaat bestaat uit 3 personen en speelt een belangrijke rol in de werkzaamheden voor alle drie de afdelingen.

Samen met je 3 collega’s vorm je een professioneel team waarin je makkelijk werkzaamheden van elkaar overneemt en elkaar tijdens afwezigheid vervangt. Je ondersteunt en bent het eerste aanspreekpunt van het afdelingshoofd van één van de afdelingen. Tegelijkertijd pak je ook verzoeken op van managers en medewerkers. Binnen het secretariaat is er volop ruimte om taken op te pakken en we waarderen het als je actief meedenkt over procesverbeteringen.

Je bent het eerste aanspreekpunt voor externe contacten en verantwoordelijk voor alle voorkomende secretariële werkzaamheden, waaronder:

 • Agenda- en mailboxbeheer van het managementteam (je werkt vanuit een gezamenlijke mailbox met je collega-secretaresses);
 • Inplannen van interne- en externe afspraken (o.a. sollicitatiegesprekken) en online vergaderingen/conference calls;
 • Organiseren van interne en externe bijeenkomsten;
 • Plannen en boeken van zakelijke reizen.

Functie-eisen

Wat je meeneemt aan karakter, kennis en/of vaardigheden:

Je werkt graag in teamverband op een afdelingssecretariaat en bent bekend met het werken met leidinggevenden en het ondersteunen van een afdeling. Met een hands-on en proactieve instelling gedij je goed in een dynamische omgeving. Je bent stressbestendig, accuraat en communicatief sterk, en gedreven om bij te dragen aan verbeteringen in dienstverlening en werkprocessen.

Daarnaast beschik je over:

 • Een afgeronde secretaresseopleiding op MBO+ niveau (bijvoorbeeld Schoevers);
 • Minimaal 2 jaar relevante werkervaring als secretaresse;
 • Uitstekende beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift;
 • Goede kennis van het MS Office pakket (Outlook, Word en Excel, Teams);
 • Communicatief vaardig, zowel formeel als informeel, mondeling als schriftelijk.

Aanbod

Wat krijg je ervoor terug?

 • Een salaris van minimaal € 2.300,- en maximaal € 3.400,- bruto per maand, op basis van een 36-urige werkweek. De uiteindelijke inschaling is onder meer afhankelijk van je kennis en ervaring;
 • Een werkweek gebaseerd op 4 dagen van 9 uur;
 • Een 13e maand van één bruto maandsalaris;
 • 199,5 vakantie-uren per kalenderjaar;
 • Uitgebreide trainings- en opleidingsmogelijkheden om jezelf zowel vakinhoudelijk als persoonlijk te blijven ontwikkelen;
 • Een volledige vergoeding van je OV-reiskosten woon-werkverkeer;
 • Een bijdrage voor een abonnement bij een sportschool;

Sollicitatie

Ben je gemotiveerd om als secretaresse bij de AFM een verschil te maken? Stuur je sollicitatie naar Anne Bootz (Anne.Bootz@sterksen.com) en ontdek de mogelijkheden voor jouw carrière binnen onze dynamische organisatie.