Vitens

Vitens bestaat uit zo’n 1.500 medewerkers die zich verbonden voelen door een passie voor water. Zij werken voortdurend aan het winnen, zuiveren en leveren van drinkwater van topkwaliteit.

Sinds zo’n 1,5 jaar is de ICT organisatie bij Vitens centraal ingericht en sterk geprofessionaliseerd. De diverse  afdelingen, met in totaal circa 100 professionals, dragen samen zorg voor een optimale Informatievoorziening en Informatietechnologie voor de gehele organisatie. Aan de vormgeving en invulling van belangrijke key-posities binnen deze IT organisatie heeft Sterksen een belangrijke bijdrage geleverd.

“Wij hebben als Vitens met succes Sterksen voor vacatures als teammanager, specialistische- en ICT adviesfuncties, ingeschakeld. Deze posities zijn voor ons van cruciaal belang, met name dat daar een professional met de juiste kwalificaties voor geselecteerd wordt. Daar is Sterksen, speciaal Yvonne van Amelsvoort, uitstekend in geslaagd. Yvonne toonde zich voor Vitens als een ware expertisepartner en prettige gesprekspartner, hetgeen ervoor zorgt dat wij ook blijven samenwerken in de toekomst.”

Liselotte Spaargaren, Sr. HR Adviseur

Vitens
Meer informatie
Vitens

Liselotte Spaargaren