IT Recruitment Office Depot

Sterksen heeft de afgelopen jaren verschillende rollen binnen de IT afdeling van Office Depot in Venlo ingevuld. Daarmee heeft Sterksen een bijdrage geleverd aan de invulling van moeilijk te vervullen posities, veelal op het snijvlak van business en IT/ERP, maar ook in sterk SAP en technisch georiënteerde rollen.

De IT professionals binnen Office Depot acteren in een dynamische internationale omgeving waarbij het online kanaal voor een extra dimensie zorgt in de complexiteit van het IT landschap. De steeds veranderende business wensen vereisen dat IT professionals sterke proceskennis met zich meebrengen, terwijl toenemende outsourcing van commodity activiteiten ook vereist dat professionals in staat zijn derde partijen aan te sturen.

De kandidaten die Sterksen heeft bemiddeld beschikken over deze complexe skillset en hebben inmiddels hun draai gevonden binnen de IT organisatie van Office Depot. Daarmee heeft Sterksen vanuit het recruitment proces bijgedragen aan de business continuïteit van Office Depot.

Quote Geertje Wilms Human Resources Office Depot:

“Sterksen heeft voor onze locatie in Venlo de afgelopen jaren meerdere kritische functies ingevuld. De samenwerking met Sterksen verloopt uiterst prettig. Het is een professionele organisatie met een gedreven club van zeer betrokken en actieve consultants. Door hun specifieke kennis binnen het vakgebied, maar ook de goede kennis van ons als organisatie, weten zij exact wat voor kandidaten binnen onze diverse teams passen. Wij zijn erg tevreden over hoe zij het recruitment proces aanpakken en uiteraard de resultaten hiervan! “

Office Depot
Meer informatie
Office Depot

Geertje Wilms