BDO

BDO behoort wereldwijd tot de top 5 van accountants- en advieskantoren. De ruim 2.150 collega’s, werkend vanuit vestigingen verspreid over geheel Nederland, dragen allemaal bij aan het realiseren van onze strategische doelstelling: het bieden van de allerbeste service én het leveren van top kwaliteit
BDO ICT, gevestigd in Eindhoven, is de laatste jaren sterk gegroeid en heeft zich ontwikkeld tot een professionele ICT dienstverlener die zich richt op de medewerkers, klanten van BDO Nederland én op het internationale BDO netwerk. Gezien de vele ontwikkelingen binnen de accountancy branche speelt ICT een belangrijke rol in het primaire proces. IT bepaalt tevens steeds meer het onderscheidend vermogen ten opzichte van onze concullega’s.

Vanuit dat perspectief zijn wij 2016 een samenwerking aangegaan met Sterksen. Zij nemen momenteel de volledige werving van onze interne IT professionals op zich.

De samenwerking en de wijze waarop Sterksen opereert ervaren wij als prettig en positief. Sterksen levert na een uitgebreide intake de juiste profielen aan voor de rollen waarnaar wij op zoek zijn. Zij communiceren direct, schakelen snel, informeren ons tijdig en zijn goed bereikbaar. Ook ontvangen wij wekelijks een rapportage waarin alle informatie staat beschreven die relevant is voor het wervingsproces. Dit geeft direct een totaalbeeld van de status van de vacatures en kandidaten in het proces. Hierin onderscheiden zij zich ten opzichten van andere gespecialiseerde werving & selectiebureaus.

Voor ons is deze samenwerking zeer waardevol. De collega’s die wij via Sterksen hebben aangenomen zijn succesvol binnen onze organisatie en dragen bij aan de realisatie van onze doelstellingen.

Ichelle van de Ven – HR Adviseur

Meer informatie

Ichelle van de Ven