Rob van de Ven start bij Sterksen!

In 2020 hebben we bij Sterksen niet stil gezeten. Ook wij stonden voor de uitdagingen die de wereldwijde pandemie met zich meebracht. Dit betekent echter niet dat we niet keihard zijn blijven werken, professionaliseren en groeien! Met gepaste trots kondigen we daarom aan dat we ons vanaf 2021 ook gaan profileren als Managed Service Provider (MSP).

Grip op het inhuur proces

Binnen Sterksen houden we ons al jaren bezig met het vinden van de beste tijdelijke professionals voor verschillende organisaties. Sterksen Interim Solutions richt zich op het vinden van interim IT en HR professionals en doen dat met snelheid, kennis en succes! Doordat het Interim Solutions team zich al lange tijd bezig houdt met de zoektocht naar interim professionals, weten zij ook veel over de gang van zaken als het gaat om de inhuurprocessen bij verschillende organisaties. Wanneer er in een organisatie (grote aantallen) externen werken, zeker via verschillende leveranciers, kun je tegen pijnpunten aanlopen. Denk aan ondoorzichtige processen en het gebrek aan inzicht in de leveranciersketen en de tariefvorming. Door het inschakelen van een Managed Service Provider krijg je weer grip op de inhuur van al het externe talent binnen jouw organisatie.

Sterksen als Managed Service Provider (MSP)

Met de kennis en ervaring van de recruitment branche an sich kunnen we bij Sterksen al veel voor je betekenen op het gebied van IT recruitment, Recruitment Process Outsourcing en Interim Solutions. Nu voegen wij hier MSP aan toe. Hoewel wij een duidelijk visie hebben over ons MSP model en onze werkwijze, kiezen we ervoor om ons team uit te breiden met een specialist op het gebied van MSP en externe inhuur. Rob van de Ven maakt vanaf januari 2021 deel uit van Sterksen, als Head of MSP Solutions!
Wanneer je bekend bent in de wereld van MSP zal je zijn naam wellicht vaker gehoord hebben. Hij was jarenlang Sales Director bij Hays en daar verantwoordelijk voor het uitbouwen van de MSP- en RPO oplossingen van de organisatie. Vanaf 2014 heeft hij zich bij verschillende bedrijven bezig gehouden met het op de kaart zetten van de MSP dienstverlening, en vanaf heden zal Rob zich ook bij Sterksen storten op de MSP propositie!

Rob over zijn stap naar Sterksen

Wij zijn heel blij dat Rob ons team komt versterk(s)en en kijken uit naar de veranderingen in het komende jaar! Natuurlijk zijn we ook heel benieuwd naar wat Rob zelf over deze stap te vertellen heeft:

Met veel enthousiasme en trots ben ik aan boord gestapt om de MSP propositie voor Sterksen verder op de kaart te zetten. Al enige tijd zien we in de markt dat organisaties steeds sneller stappen zetten naar verdere volwassenheid op het terrein van instroom van personeel, waarbij voor veel vooruitstrevende organisaties Total Talent Management (TTM) de ‘holy grail’ is. Sterksen staat in de Nederlandse markt al vele jaren bekend als een sterke speler op het gebied van Recruitment Proces Outsourcing voor vaste posities. Door de toevoeging van de MSP propositie aan het dienstenpallet kan Sterksen een complete waaier aan recruitmentoplossingen aanbieden. Hiermee kan Sterksen zich met recht een ‘echte TTM aanbieder’ noemen.

Wil je meer weten over wat Sterksen voor jou kan betekenen op het gebied van MSP? Neem dan contact op met Rob via +31650879388 of rob.van.de.ven@sterksen.com!