Introductie

Wil jij werken binnen een ambitieuze, vooruitstrevende maar vooral klantgerichte organisatie? Dan is Midglas op zoek naar jou! Midglas, marktleider op het gebied van glasverzekeringen, is aan het digitaliseren. Voor deze digitale transformatie zoeken zij een Mendix Developer!

Organisatie

Midglas is een full-serviceorganisatie op het gebied van glasverzekeringen. Zij zijn gevestigd in Breda en bestaan al 110 jaar. Woningcorporaties, Verenigingen van Eigenaren (VvE’s), bedrijven, gemeentes en consumenten verzekeren zich bij Midglas. Wanneer men schade heeft, pakt het zusterbedrijf De Glaslijn de regie en zorgt dat de schade naar volle tevredenheid hersteld wordt. Midglas is te omschrijven als een platte, informele organisatie met circa 50 medewerkers.

De organisatie is marktleider en heeft de ambitie om deze leidende positie verder uit te bouwen. Dat doen zij vooral door iedere dag waarde te bieden voor de klant en door de dienstverlening verder te verbeteren. Midglas streeft naar een 9+ waardering van hun klanten, om dit te realiseren staat er voor de komende jaren een digitale transitie op de agenda. Breng jij jouw passie voor innovatie mee naar de wereld van glasverzekeringen?

Functie

De focus in jouw functie ligt op het verder digitaliseren van het applicatielandschap en verbeteren van de ketenintegratie. Met jouw frisse blik lever je een bijdrage aan continue verbetering en innovatie. Je krijgt energie van het ontwerpen, ontwikkelen en implementeren van hoogwaardige Mendix-applicaties en je vindt het leuk om je creativiteit in te zetten om innovatieve oplossingen te bieden. Je hebt een hands-on mentaliteit en bent ook bereid om collega’s te helpen met kleine IT gerelateerde vraagstukken.

Het betreft een autonome functie waarin je initiatief neemt en regie over je eigen agenda hebt. Je werkt zowel vanuit huis als vanuit ons kantoor in Breda.

Functie-eisen

Wat breng jij mee om deze functie tot in de puntjes uit te voeren?

 • Je hebt een HBO of WO diploma in de Informatie Technology, of in ieder geval het aantoonbare werk-en denkniveau;
 • Je beschikt over minimaal 3 jaar aantoonbare werkervaringmet het low code ontwikkel platform Mendix;
 • Software ontwikkelen is je passie, hoogwaardige, gebruiksvriendelijke software is je doel;
 • Ervaring met het koppelen van applicaties via API is een pré;
 • Vloeiende beheersing van de Nederlanse taal in woord en geschrift is vereist;
 • Je hebt verantwoordelijkheidsgevoel, bent ondernemend en gaat altijd voor onze 9+ klantervaring! Daarnaast voel jij je prettig bij onze kernwaarden ondernemerschap, vakmanschap, betrouwbaarheid, persoonlijk en betrokken.

Aanbod

Wat krijg je dan terug voor jouw werk?

 • Een salaris dat past bij je kennis en ervaring, met een vaste 13e maand en pensioenregeling;
 • Een werkweek van 38 uur (FTE);
 • Flexibele arbeidstijden, thuiswerk mogelijkheid en een individueel keuzebudget;
 • Doorgroeimogelijkheden en een ruim opleidingsbudget voor trainingen en opleidingen naar keuze;
 • 25 vakantiedagen;
 • Een tof informeel team waarin sfeer en humor belangrijk zijn.

Inlichtingen

Sta je te springen om aan de slag te gaan, of wil je eerst meer weten over de functie? Neem dan vooral contact op met Bob van Vugt via deze gegevens:

Bob van Vugt

M: +31 6 8195 8613

E: Bob.vanvugt@sterksen.com

Sollicitatie

Bob van Vugt

M: +31 6 8195 8613

E: Bob.vanvugt@sterksen.com